ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟΥ

Πηγή: FOSPHOTOS
 

Αυτή η ιστορία με τον κύριο Μανώλη Γλέζο έχει καταντήσει μια αηδία. Ο άνθρωπος δεν ξέρει τι λέει. Δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Τον παίρνουν στα σοβαρά. Αυτό είναι το πρόβλημα. Και αφού μ’ αυτά που λέει προκαλεί σύγχυση στον Σύριζα και δίνει τροφή στην ΝΔ να χρεώσει ασυνεννοησία στο κόμμα του Τσίπρα και να πουλήσει κινδυνολογία, έρχεται μετά ο ίδιος ο Γλέζος και λέει Άλλα είπα κι άλλα έγραψα.

Μιλάμε σοβαρά. Έχει καμμία σημασία τι μπούρδες αμολάει ο κύριος Γλέζος; Μα, είναι το Νο1 πρόσωπο της αντιπολίτευσης μετά τον Τσίπρα. Γιατί έχει καμμία σημασία τι λέει ο Τσίπρας; Ο κάθε Τσίπρας. Η κάθε αντιπολίτευση;

Σου λέω τι συμβαίνει. Ούτε το 10%, και πολύ λέω, δεν κάνει η κυβέρνηση απ’ αυτά που έλεγε σαν αντιπολίτευση. Και σαν κυβέρνηση κάνει 390% άλλα πράγματα απ’ αυτά που έλεγε σαν αντιπολίτευση.

Λέει ο Τσίπρας. Θα πάνε φυλακή αυτοί που υπέγραψαν για το μνημόνιο. Και την ίδια μέρα ο Γλέζος λέει θα συνεργαστούμε κυβερνητικά με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αν… μετανοιώσουν για το μνημόνιο. Εσύ τι λές; Μόνον αν είσαι της πλάκας θα πεις ότι άλλα λέει ο ένας, άλλα ο άλλος.

Το σωστό είναι να πεις Δεν λαμβάνω υπ’ όψιν μου ό,τι λέει ο Τσίπρας, ο Γλέζος, ο Σαμαράς, ο κάθε. Γιατί; Επειδή όσα λένε τα απευθύνουν στον κόσμο. Στην γκόμενα τους. Στην πουτάνα τους, που περιμένει πώς και πώς την καλή κουβέντα από τον νταβατζή της.

Διαβάστε ακόμα:

Η φασιστική ατάκα του Σταύρου Θεοδωράκη