ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ

Πηγή: FOSPHOTOS
 

«Έχετε απέναντί σας έναν τρομοκράτη. Ναι, είμαι τρομοκράτης και όταν τα δύο τελευταία χρόνια της χούντας ο κ. Σαμαράς σπούδαζε στην Αμερική και πηγαινοερχόταν στην Ελλάδα Πάσχα και Χριστούγεννα και το καλοκαίρι, εγώ ήμουν φυλακή. Ναι, κύριε Σαμαρά, είμαι τρομοκράτης και θα σας τρομοκρατώ όσο μπορώ. Καθημερινά».

Τρομερή προσωπική επίθεση στη Βουλή από τον βουλευτή του Σύριζα κύριο Στάθη Παναγούλη. Είπε χοντρά πράγματα το παλληκάρι, μέχρι που κάποιοι σύστησαν στον Τσίπρα να τον “μαζέψει”.

Ή, δεν ξέρουν ή, έχουν ξεχάσει ή, δεν θέλουν να το γράψουν, ακόμα και οι νεοδημοκράτες. Ποιο πράμα; Μη βιάζεσαι.

Είπε ακόμα ο Στάθης Παναγούλης: «Θα καθίσουν στο σκαμνί του Ειδικού Δικαστηρίου όσοι έβαλαν την υπογραφή τους στο Μνημόνιο, στο Μεσοπρόθεσμο». Τι σχολίασε για τη συμπεριφορά του Παναγούλη ο νερόβραστος κυβερνητικός εκπρόσωπος Κεδίκογλου; «Άθλιες απειλές του κ. Παναγούλη παραπέμπουν στις χειρώτερες στιγμές του κοινοβουλευτισμού». Ωμά κουκιά.

Ο Στάθης Παναγούλης το 1993 διεκδίκησε τη δημαρχία Γλυφάδας ως υποψήφιος της ΠΟΛΑΝ, του κόμματος του Αντώνη Σαμαρά. Ο σημερινός βουλευτής του Σύριζα ξεκίνησε την κομματική του καριέρα από το ΠΑΣΟΚ κι όταν τον καθάρισε ο Ανδρέας Παπανδρέου από υφυπουργό εσωτερικών, συνεργάστηκε με το ΚΚΕ, πριν τακιμιάσει με τον Σαμαρά.

Διαβάστε ακόμα:

Στο πουθενά και στο παντού