ΣΕ CLUB ΓΥΜΝΙΣΤΩΝ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ

 

Για μία φορά ακόμα, λέει ο αποδυτηριάκιας, ο Μανώλης Γλέζος συνελήφθη αδιάβαστος. Λέω για τον άνθρωπο που από τότε που κατέβασε τη σημαία των ναζί από την Ακρόπολη έχει παίξει σε 17 διαφορετικά κόμματα. Συμβαίνει, όταν κάποιος επιμένει να ασχολείται με την πολιτική, επειδή θαρρεί πως προσφέρει κάτι.

Ο Πάγκαλος, ο γνωστός, ο πρώην υπουργός, χαρακτήρισε “νούμερο” τον Γλέζο. Επειδή ο πρώην πρόεδρος της ΕΔΑ όταν είχε ουσιαστικά διαλυθεί λέει άλλα αντί άλλων. Επειδή λέει πολλά, και απίθανα και συγκρουόμενα μ' όσα υποστηρίζει ο Σύριζας. Έλα, μωρέ, λέει ο πατσοκοιλιάς Θόδωρος Πάγκαλος, ποιος Γλέζος, αυτός δεν μπαίνει σε αεροπλάνο.

Ο Γλέζος πώς αντέδρασε; Αλά Πάγκαλος! Με το ίδιο στυλ. Δεν μπαίνω εγώ σε αεροπλάνο; Κι εσύ, Πάγκαλε, είσαι τόσο μπούρδας που δεν βρίσκεις μαγιώ. Την έκανε, λοιπόν, τη γκέλα ο παπούς για μια φορά ακόμα.

Αποκαλύπτω, και επιφυλάσσομαι να βρω σχετικές φωτογραφίες, δεν είναι δύσκολο, ότι ο Πάγκαλος από το περασμένο καλοκαίρι είναι αντιπρόεδρος συλλόγου γυμνιστών, με έδρα την Τζιά. Άρα, δεν χρειάζεται να ψάξει να βρει μπανιερό στο μέγεθός του, ούτε να κάνει ειδική παραγγελία.

Να γιατί, εκτός όλων των άλλων, ο Θοδωρής Πάγκαλος ζήτησε την έκθεση της κυρίας Δούρου με μπικίνι. Να την μετρήσει και να ζυγίσει αν μπορεί να ενταχθεί στο σύλλογό του.

Φοβερό, ε; Από αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του μνημονίου ο Πάγκαλος έγινε γυμνιστής κόντρα στον αντιμνημονιακό Σύριζα.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιο μπικίνι με τόπλες η Ρένια Δούρου