ΕΤΣΙ Γ@@@ΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΟ ΥΦΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗ!

Πηγή: INTIME
 

Δεν κέρδισε κανένας Μώραλης στον Πειραιά και κανένας Μαρινάκης. Ο νικητής, ο μεγάλος νικητής είναι ο Ολυμπιακός. Οποιος δεν συμφωνεί είναι εκτός τόπου και χρόνου και ασφαλώς πολιτικού συμπεράσματος.

Στις δημοτικές εκλογές του Πειραιά κέρδισε το ολυμπιακό κίνημα. Η δύναμη του Ολυμπιακού, που είναι πιο ισχυρή από τα κόμματα. Από το κάθε κόμμα.

Κάνεις την πλάκα σου, αποδυτηριάκια; Για πλάκα τους βλέπω όσους χαρακτηρίζουν ΠΑΣΟΚ τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Μώραλη, επειδή ο μακαρίτης πατέρας του ήταν υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ. Τέτοιες πολιτικές προσεγγίσεις είναι για κλωτσιές. Ποιο ΠΑΣΟΚ;

Αν ο Μώραλης κατέβαινε στον Πειραιά σαν υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, με το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ, της Ελιάς, θα έψαχνε την ψήφο του. Ούτε ισχύει η άλλη κουταμάρα, ότι η εμπλοκή του Μαρινάκη στις δημοτικές εκλογές εκφράζει το πείραμα τι μπορεί να επιτύχει στην πολιτική ένας επιχειρηματίας.

Αφήστε τα παραμύθια. Μαρινάκης και Μώραλης θριάμβευσαν σαν Ολυμπιακός. Σαν κίνημα Ολυμπιακού. Οπως κάποτε το ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε σαν κίνημα σοσιαλιστικό, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ίδρυσε το ολυμπιακό κίνημα. Και, μάλιστα, σε εποχή που η ομάδα δεν πεινάει από τίτλους. Είναι η πρωταθλήτρια. Η μόνιμη πρωταθλήτρια.

Για σκέψου ο Ολυμπιακός να ήταν, όπως έχει συμβεί, για χρόνια χωρίς πρωτάθλημα. Οπως ο ΠΑΟΚ. Κυβέρνηση θα έκανε στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός. Δεν θα του έφτανε η δημαρχία.

Είπε κάποιος στον Σωκράτη Κόκκαλη: «Πρόεδρε, αυτό που έκανε ο Μαρινάκης, έπρεπε να το είχες τολμήσει εσύ..». Δεν απάντησε ο πρώην πρόεδρος. Του έφυγε μόνο ένα γρήγορο μαγκωμένο χαμόγελο και με ύφος αινιγματικό απομακρύνθηκε.

Διαβάστε ακόμα:

Η σειρά του Ιβάν για κίνημα αλά Μαρινάκη