Ο ΑΕΡΑΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΣΗΚΩΣΕ ΤΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΜΠΕΟΣ

Πηγή: INTIME
 

Σάρωσε και ο Μπέος στο Βόλο. Με ποιο κόμμα; Της Παράγκας; Δεν υπάρχουν κόμματα παραγκικά στην πολιτική. Μήπως ο πρώην πρόεδρος του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού Βόλου οφείλει την επιτυχία του στις δημοτικές εκλογές στο κόμμα των φυλακών Κορυδαλλού; Μια είναι η εγκληματική οργάνωση στην πολιτική, αυτή της Χρυσής Αυγής, με την οποία ουδεμία σχέση έχει ο Αχιλλέας Μπέος.

Είναι, λέει, ανεξάρτητος ο Μπέος. Ούτε αυτό ισχύει. Για τον αποδυτηριάκια ένας, μόνον ένας έχει δικαίωμα να αυτοχαρακτηρίζεται ανεξάρτητος. Όταν δηλώνει φόρα παρτίδα ότι σαν πολιτικός είμαι αυτός που είμαι, θέλω να κάνω αυτά που θεωρώ σωστά αν εκλεγώ, και δεν εξαρτώμαι από τον λαό, που σήμερα ψηφίζει έτσι κι αύριο γιουβέτσι. Σήμερα αυτόν, αύριο τον άλλον. Σήμερα αυτό το κόμμα αύριο κάποιο άλλο.

Ο ορισμός της ασυνέπειας, της ανευθυνότητας και της αστάθειας είναι ο λαός. Ποιος το λέει αυτό; Η κάλπη! Ποιος άλλος; Το αποτέλεσμα, τα αποτελέσματα των εκλογών κάθε φορά επιβεβαιώνουν ότι ο κόσμος ψηφίζει κατά μεγάλο ποσοστό με το κίνητρο Όπου φυσάει ο άνεμος.

Ο Μπέος είναι ο τύπος που κάνει θόρυβο. Γιατί να μην τον ψηφίσουν; Σα ντουλάπα που είναι, ψηλός και επιβλητικός, έχει το χάρισμα να προσελκύει. Το ότι τον έβγαλαν στον αέρα με τις μαϊμού κασέτες, τον φυλάκισαν άδικα και όλη την παρασκηνιακή δράση που του χρεώνουν στο ποδόσφαιρο δεν ήταν στοιχεία αυτά που θα υπονόμευαν την πολιτική του καριέρα.

Διαβάστε ακόμα:

Τα κρυφά όπλα του δήμαρχου Ψινάκη!