ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ

Πηγή: FOSPHOTOS
 

Νέα άνοδος της Χρυσής Αυγής. Δεν θα γλυτώσουμε με τίποτα εδώ στην Ελλάδα. Μια ζωή το κράτος θα κυνηγάει παπαρούνες. Κάποιοι ξευτυλισμένοι πολιτικοί με φανατισμένους δικαστές και γελοίους μπάτσους κυνηγούσαν τους κομουνιστές. Φοβερά πράγματα. Είσουνα αριστερός; Ο χειρώτερος εχθρός.

Εκεί είμαστε ακόμα. Είσουνα αριστερός; Σε μαζεύανε και σε στέλνανε σε ξερονήσια. Εξορία. Χωρίς να υπολογίζουν ότι δούλευες για να ζήσεις την οικογένεια σου. Ποια οικογένεια; Κομουνιστής είσαι, δεν αξίζεις να έχεις οικογένεια. Ας ψοφήσει η οικογένεια σου.

Και τα νούμερα οι αριστεροί αισθανόντουσαν υπερήφανοι που τους κυνηγούσε το κράτος. Αποδεχόντουσαν ότι αυτή είναι η μοίρα μας σαν αγωνιστές του λαού.

Γι’ αυτό είχαμε μείνει πίσω σαν Ελλάδα. Αντί να κυττάζουμε τι θα κάνουμε, πως θα παράξουμε, πως θα οργανωθούμε σαν κοινωνία, σαν οικονομία, το ’χαμε ρίξει στην αντιπαλότητα. Και τώρα παίζει το έργο εναντίον των χρυσαυγιτών. Τι κάθεστε; Μαζέψτε τους να τελειώσουμε. Δεν μας λείπουν τα νησιά.
Θα πολεμήσει την ανεργία η Ελλάδα εάν εξορίσει τους «αγωνιστές» της Χρυσής Αυγής. Ένα σωρό κόσμος θα προσληφθεί στα ξερονήσια φύλακες, μάγειροι, καθαρίστριες, τηλεφωνήτριες, κουρείς.

Διαβάστε ακόμα:

Επίθεση Μπέου σε Νταλάρα και πουτάνα αρπακτή