ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Πηγή: FOSPHOTOS
 

Ο άνθρωπος είναι αμετανόητος. Σας έχω συστήσει τον Στέλιο Μπρατσόλη, πρώην πρόεδρο της Ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Πειραιά και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με Μώραλη; Χωρίς υπερβολή δεν έχω ξαναγνωρίσει άτομο σαν κι αυτόν, που να λέει τα περίεργα του και να τα εννοεί.

Αυτό θα πει δημοκρατικός πολίτης, δημοκρατικός πολιτικός. Κατεβαίνω στις εκλογές, αισθάνομαι ικανός να προσφέρω στο κοινωνικό σύνολο, δεν εκλέγομαι, όμως αναγνωρίζω, άλλωστε είμαι υποχρεωμένος να αναγνωρίσω, τη βούληση του κόσμου.

Έτσι που λες με τον Μπρατσόλη. Δεν βγήκα ξανά πρόεδρος στην ΕΠΣΠ, αλλά εύχομαι το καλύτερο σ’ αυτόν που θα με αντικαταστήσει. Και συνεχίζω να είμαι στην διάθεση του πειραϊκού ποδοσφαίρου. Το ίδιο και με το Δήμο. Δεν βγήκα σύμβουλος με το συνδυασμό «Πειραιάς – Νικητής» του Γιάννη Μώραλη, όμως νοιώθω νικητής, διότι με τη συμμετοχή μου συνέβαλα στην εκλογική επιτυχία.

04-06-14bratsolis

Δεν υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι σαν τον Μπρατσόλη και τον συναγωνιστή του Χρήστο Στούκα, άλλη μούρη κι αυτή στο ποδόσφαιρο και την πολιτική. Το ότι δεν εξελέγη ο Στέλιος Μπρατσόλης δεν σημαίνει ότι στρέφει την πλάτη του σ’ αυτό που αγαπά, τη διάθεση του να δηλώνει παρών στα κοινά. Γι’ αυτό θεωρεί τιμή του όσοι τον ψήφισαν με το συνδιασμό που οφείλει να κάνει πρωταγωνιστή και πρωταθλητή τον Πειραιά.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μαρινάκης τον στέλνει... σ' άλλο κόμμα