ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Πηγή: FOSPHOTOS
 

Ο κύριος Σαμαράς, ο πρωθυπουργός επέμεινε να πάρει το υπουργείο παιδείας ο Ανδρέας Λοβέρδος. “Δεν το θέλει, ρε Αντώνη” του έλεγε ο Βενιζέλος. “Σύμφωνοι, να κάνεις υπουργούς κι άλλους εκτός ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, καλή η περίπτωση Λοβέρδου, παραμύθι φούρναρης ότι είναι της Ελιάς, όμως το παλληκάρι δεν το θέλει το παιδείας”.

Φαίνεται, όμως, ότι ο Σαμαράς είχε την λανθασμένη πληροφορία πως ο Λοβέρδος τρέφει μεγάλη εμπιστοσύνη στην κρατική παιδεία. Στην αποτελεσματική λειτουργία των δημόσιων σχολείων. Γι' αυτό ήταν αμετάπειστος ο πρωθυπουργός.

Ο Λοβέρδος έχει τρία παιδιά, και τα τρία πάνε σε ιδιωτικό σχολείο, στο ίδιο σχολείο, την “Εκπαιδευτική Αναγέννηση” που είναι κλασάτο και κάργα επώνυμο. Τι σημαίνει αυτό; Πως θα έχουμε υπουργό της ιδιωτικής εκπαίδευσης; Όχι, ακριβώς. Υπουργό που εκτιμά την ιδιωτική εκπαίδευση και απαξιώνει, δικαιολογημένα βέβαια, την δημόσια εκπαίδευση;

Παρακάτω. Αυτά τα άλλα που λέγονται δεν τα ξέρω. Λέω για τις φήμες ότι ο Λοβέρδος δεν πληρώνει δίδακτρα και για τα τρία του παιδιά. Περίεργο να συμβαίνει αυτό. Αν, όμως, συμβαίνει τότε υπάρχει θέμα. Λέμε. Ακαδημαϊκά.

Διαβάστε ακόμα:

Οταν ο ανασχηματισμός γίνεται τραγωδία