ΤΗΣ ΚΟΥΤΣΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΛΑΒΗΣ ΤΑΣΙΑΣ

Πηγή: FOSPHOTOS
 

Κι όμως, κυρίες και κύριοι, το θέμα είναι σοβαρό. Τι θα κάνει ο ανεξάρτητος βουλευτής σύντροφος Πέτρος Τατσόπουλος και ο υπό σκέψην να ανεξαρτητοποιηθεί βουλευτής ακόμα της Δημαρ σύντροφος Γρηγόρης Ψαριανός. Φοβερά πράγματα.

Δυο γραφικοί τύποι, που περιμένεις κάτι περίεργο να πουν για να προκαλέσουν την προσοχή της κουτσής Μαρίας και της παλαβής Τασίας, απασχολούν σοβαρά την κομματική πιάτσα.

Αστείο; Ασφαλώς και είναι αστείο. Και αποκαρδιωτικό. Να, όμως, που αυτή η φαιδρότητα, τι σκέπτονται οι δυο βουλευτές, ο ένας πρώην του Σύριζα, ο άλλος της επίσης αυτοτοποθετούμενης στα αριστερά του γηπέδου Δημαρ, απασχολεί σοβαρά και κόμματα και εφημερίδες. Γιατί;

Το έργο είναι σε φάση εξελίξεων με τις ανεξαρτητοποιήσεις και τις αναμενόμενες μετακινήσεις βουλευτών από κόμμα σε κόμμα. Για να πάρεις πρέφα τι γίνεται. Κάποιος Οικονόμου, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έφυγε και πήγε στη Δημαρ αφού προηγουμένως εντάχθηκε στο Άρμα του Δημαρά, ο οποίος την έκανε με τον Καμμένο στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Ο έτσι Οικονόμου έφυγε κι από την Δημαρ, αναμένει κι αυτός στο ακουστικό του, όπως κάποιοι στο δικό τους ακουστικό αναμένουν τον έτσι.

Διαβάστε ακόμα:

Για πλάκα τους κάνουνε υπουργούς