Η ΡΑΧΗΛ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΧΑΠΙ ΤΗΣ

Πηγή: FOSPHOTOS
 

Υπ' όψιν ότι η λέξη “λαμόγιο” εισήχθη στην καθημερινότητά μας από την εξοχότητά μου. Ήταν λέξη άγνωστη και καθόλου χρησιμοποιούμενη αυτή του “λαμόγιο” πριν εμφανιστεί ο αποδυτηριάκιας.

Σήμερα το λαμόγιο κάνει θραύση. Η λέξη “λαμόγιο”. Μέχρι και την Βουλή. Κοινοτυπία η χρήση της, πλέον.

Η μεγαλοκοπέλλα η Φωτεινή Πιπιλή, βουλευτίς της ΝΔ, λέει: “Χρόνια κάνουν να αποφασίσουν τα πειθαρχικά συμβούλια για λαμόγια δημόσιους υπαλλήλους”. Τι ήταν να το πει!

Μία άλλη μεγαλοκοπέλλα, η Ραχήλ Μακρή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σε έξαλλη κατάσταση ζητάει από την Πιπιλή να πάρει πίσω την κουβέντα της, διότι εκείνη, η Ραχήλ, αντιπροσωπεύει στη Βουλή τους δημοσίους υπαλλήλους.

Ο πρόεδρος της επιτροπής εμπορίου που γινόταν η κουβέντα επιτόπου παρατηρεί την Ραχήλ: “Δεν θα κάνετε λογοκρισία στους συναδέλφους, όχι εδώ αυτά που ξέρετε”.

“Όλοι εδώ μέσα είστε λαμόγια!” τα έδωσε όλα η Ραχήλ. Ούρλιαζε η κοπέλλα. Οπότε ο βουλευτής της ΝΔ Κυριαζίδης της έδωσε τη χαριστική βολή: “Η ώρα είναι δύο και η κυρία Μακρή δεν έχει πάρει ακόμα το χάπι της”.

“Ντροπή σας, λαμόγια” δεν σταμάτησε να φωνάζει η Ραχήλ Μακρή. “Η ώρα για την παράσταση της κυρίας Μακρή” σχολίασε ο πρόεδρος.

Αν δεν διασκεδάζετε με τέτοια επεισόδια, τότε τζάμπα πληρώνετε τους βουλευτές σας.

Διαβάστε ακόμα:

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε