ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΙΡΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ

 

Μιλάει από το βήμα της Βουλής ο σύντροφος Ηλίας Κασιδιάρης και διακόπτει η συντρόφισσα Ζωή Κωνσταντοπούλου. Εδώ σε θέλω. Ο σύντροφος Μαρκογιαννάκης που προεδρεύει στο καφενείο δεν λέει “Σκάσε, Κωνσταντοπούλου!”. Με ευπρέπεια θα ζητήσει να σιωπήσει η βουλευτίνα. Κι αν πάλι η συντρόφισσα Κωνσταντοπούλου ή, η Λιάνα Κανέλλη δεν βάζουν γλώσσα μέσα όσο αγορεύει η συντρόφισσα Ζαρούλια ή, ο σύντροφος Κασιδιάρης, ο προεδρεύων του καφενείου δεν θα στείλει μπράβους να πετάξουν έξω τον κάθε σαματατζή. Όπως, δηλαδή, έκανε ο πρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς στον σύντροφο ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Παπαδάκη.

Ώπα, ρε μεγάλε. Κοινοβούλιο είναι εδώ, μάλιστα ευρωκοινοβούλιο, όχι ελληνικός καφενές, οπότε θα μιλάτε μόνον όταν έρθει η σειρά σας, μόνον αν σας δώσω το λόγο.

Ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ δεν θα τολμούσε σε κομματική συνέλευση να αντιδράσει, όπως το διέπραξε στο ευρωκοινοβούλιο, όταν ήταν στο βήμα η αρχηγός της Χρυσής Αυγής της Γαλλίας Μαρί Λεπαίν. Τον πήρανε σηκωτό. Μεταξύ μας, αυτό ήθελε ο σύντροφος. Να κάνει τη λεζάντα του στον ελληνικό τύπο. Να γίνει γνωστός από άγνωστος.

Διαβάστε ακόμα:

Ούτε ένας δεν συμφωνεί στη «θυσία»