ΙΜΑΜΗΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΞΥΛΟ

 

Το πρόβλημα δεν είναι οι λαθρομετανάστες. Όχι, βέβαια. Είμεθα σκεπτόμενοι, όχι αφελείς, ούτε απατεώνες και γι’ αυτό δεν απευθυνόμεθα σε ρούληδες. Το πρόβλημα το έχουμε με τους αχρείους εκείνους οι οποίοι φορώντας κανονικά το κομματικό ράσο χρησιμοποιούν τα κανάλια σαν ‘ναι ιμάμηδες στο τζαμί και μας κάνουν κήρυγμα ανθρωπισμού.

Μας λένε, σ’ εμάς τα παληοτόμαρα, πώς να συμπεριφερόμεθα στους μετανάστες που έχουν την ανάγκη μας. Και ότι οφείλουμε από το δημόσιο ταμείο, δηλαδή για να κάνουμε σωστούς λογαριασμούς από την τσέπη μας, να τους ταϊζουμε και να τους ποτίζουμε. Διαφορετικά δεν είμαστε καλοί χριστιανοί, ενάρετοι πολιτικά, αλλά καθήκια του κερατά, οι χειρώτεροι ρατσιστές.
Μας προκαλούν αυθαδέστατα οι εν λόγω τύποι, θέλουν ξύλο. Τη γλυτώνουν, όμως, όπως και οι άλλοι, οι ένοχοι των οικονομικών σκανδάλων.

Φοβερά πράγματα. Σου κοστίζει ένα κάρο μπερντέ ο πολιτικός που σουλατσάρει σ’ ένα κομματικό μαγαζί, γιατί; Τους συντηρείς ασφαλώς για να σου προτείνουν λύσεις στα προβλήματά σου, τα οποία βέβαια δεν θα τα προκαλούν οι ίδιοι. Και τα εν λόγω κομματόσκυλα, κομματογούρουνα πως ξηγιόνται;

Σαν άλλο παπαδαριό οι πολιτικάντηδες της αριστεράς και του βαθέος σκότους, με τα λεφτά σου, ρε πούστη, σου πουλάνε… αλτουρισμό. Άλλοι είναι οι φιλάνθρωποι, άλλοι οι εθελοντές, αυτοί δεν με εκπροσωπούν πολιτικά και γι’ αυτό δεν νομιμοποιούμαι να τους κρίνω για ό,τι γουστάρουν να παριστάνουν.