ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ

 

Ο χαβαλές στην ορκομωσία του νέου δήμαρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη. Ο καθένας με την καυλάτζα του. Πάνε κάποιοι και κάνουν τους τσαμπουκάδες τους διότι δηλώνουν αντιφασίστες, αντιρατσιστές, γενικώς από μικροί είναι κολλημένοι με το αντί.

Είναι αρρώστεια αυτή, ξέρεις. Δεν σου λένε είμαστε μ' αυτό. Δεν τους φτιάχνει τέτοιο τσιτάτο. Την καταβρίσκουν αν είναι “αντι”.

Είναι και οι χρυσαυγίτες, που δεν αφήνουν τίποτα χωρίς να δηλώσουν το μπούγιο τους. Είμαστε δύναμη πια, όχι στο περιθώριο, άρα η φωνή μας, η βουή μας πρέπει να ακούγεται.

Ο καθένας με την τρέλλα του και ο Ολυμπιακός από την άλλη δεν θα άφηνε το έργο να το καπελώσουν άλλοι. Όλος ο καλός ο κόσμος του Ολυμπιακού παρών στην ορκομωσία. Κόκκαλης, Μαρινάκης και σία. Αν ζούσε ο Νταϊφάς θα ήταν και αυτός παρών. Δεν είδα τον Σάββα, ίσως έκανε δηλώσεις εναντίον του διαιτητή που έπαιξε 80-20 υπέρ του Ολυμπιακού κι όχι 100-0.

Παρών και ο Μήτρογλου στην ορκομωσία. Ε, δεν γίνεται να απουσιάσει ο δανεικός της Φούλαμ. Με την παρουσία του ο Μήτρογλου επιβεβαιώνει ότι ο Ολυμπιακός πια παίζει real estate.

Διαβάστε ακόμα:

Η μεγάλη μαγκιά του Ολυμπιακού