ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΣΑΝ ΚΩΜΙΚΟΣ Ο ΧΑΙΚΑΛΗΣ ΣΤΟ ΦΛΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ;

Πηγή: Fosphotos
 

Ποτέ του δεν ήταν αριστερός ο ηθοποιός, ο πασίγνωστος ταλαντούχος κωμικός Παύλος Χαϊκάλης, αλλά σαν πολιτικός είναι αριστερός, δηλαδή μιλάει σαν αριστερός. Αυτοί που τον ψήφισαν με τη φανέλλα των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν ήξεραν, κι αν ήξεραν σίγουρα το είχαν ξεχάσει ότι ο Χαϊκάλης μπήκε στην πολιτική με τον Αντώνη Σαμαρά. Ήταν υποψήφιος βουλευτής της ΠΟΛΑΝ, του κόμματος που είχε φτιάξει ο σημερινός πρωθυπουργός το 1993, όταν εγκατέλειψε τη ΝΔ.

Σήμερα, ένα κόμμα στην πραγματικότητα διαλυμένο, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, το λένε, δεν το λένε, το κρύβουν, δεν το κρύβουν, πιθανόν να συνεργαστούν με τον Σύριζα, με τον κοινό στόχο να ρίξουν την κυβέρνηση. Ο Χαϊκάλης τι θα κάνει; Θα φύγει από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ή, θα κάνει μία ακόμα κομματική μεταγραφή.

Αν παραμείνει στο κόμμα του Καμμένου ο κωμικός δεν τη γλυτώνει τη μεταγραφή προς τα αριστερά, στην περίπτωση που οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τακιμιάσουν με το κόμμα του Σύριζα. Τι θα πει “συνεργάζονται” τα δύο κόμματα;

Αν τα βρούνε και πορευθούνε χέρι-χέρι αυτό σημαίνει ότι ο μεν Τσίπρας βγάζει φλας δεξιά και ο Καμμένος φλας αριστερά. Εκτός κι αν παραμύθι φούρναρης, οι μεν είναι δεξιοί και οι άλλοι αριστεροί.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Κωστάκης, ο ανηψιός του εθνάρχη