Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΚΒΑΙ

Πηγή: Fosphotos
 

Το διάβασα και ένοιωσα μια βαθειά ανακούφιση. Μεγάλα λόγια δεν λέω, με ξέρετε. Όχι απλή, ούτε αμόλυβδη ανακούφιση, μιλάμε για βαθειά. Μη σου πω ότι ξαλάφρωσα εντελώς. Ο Σταύρος Θεοδωράκης ο αρχηγός στο Ποτάμι το είπε. Ότι το επιτελείο του κόμματος έχει φθάσει πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του Σχεδίου για τη χώρα.

Φοβερά πράγματα. Οι ποταμίσιοι δεν κάνουν την πλάκα τους. Το ΄χουν πάρει πολύ σοβαρά να σώσουν αυτοί την Ελλάδα, όχι να προλάβει κάποιος Τσίπρας. Και η σωτηρία δεν μπορεί να έρθει μόνη της. Όχι, βέβαια. Θα χρειαστεί να βάλει χέρι, και να τρέξει μπόλικο νερό από το ποτάμι, όμως τίποτα δεν θα πιάσει τόπο χωρίς σχέδιο.

Περιμένουμε το σχέδιο, λοιπόν. Το τελικό σχέδιο πως θα γλυτώσουμε. Οι πληροφορίες είναι ξεκάθαρες. Το “Σχέδιο” Made in river δεν έχει στόχο να εντυπωσιάσει, αλλά να είναι πραγματοποιήσιμο.

Κατόπιν τούτου είναι σίγουρο ότι ο λαός που γνωρίζει να εκτιμά τους σωτήρες, που δεν ψηφίζει επηρεασμένος από την απελπισία του, αλλά αποφασίζει με ψυχραιμία και νηφαλιότητα, θα προτιμήσει το Τελικό Σχέδιο του Ποταμιού. Θα έχει και γέφυρα το Ποτάμι, της κλάσεως του ποταμού Κβάι.

Διαβάστε ακόμα:

Αντί να πάρουν στο ψιλό τον Αδωνη