Η ΚΟΝΤΡΑ ΡΕΛΑΝΣ ΣΤΟΝ ΑΝΕΡΓΟ ΥΠΟΥΡΓΟ

Πηγή: Intime
 

Αναβάλει τα παιχνίδια ο υπουργός κι εγώ τι κάνω; Μαγαζί έχω, επιχείρηση είμαι και έρχεται ο υπουργός μετά το θάνατο του οπαδού, θύμα της βίας των γηπέδων, και απαγορεύει τους αγώνες το σαββατοκύριακο. Εγώ τι κάνω;

Ο υπουργός έκανε την εξυπνάδα του. Περίμενε να πεθάνει ο οπαδός και δεν έχασε την ευκαιρία. Αν το παλληκάρι ήταν στην εντατική ακόμα, αν γλύτωνε το μοιραίο, ο υπουργός θα έμενε στον άσσο. Ε, αφού πέθανε του ήρθε λουκούμι στο στόμα. Εγώ τι κάνω;

Ορίζω όλα τα ματς της αγωνιστικής την Δευτέρα! Και για να τη σπάσω στον άνευ αντικειμένου υπουργό αθλητισμού, και για να μη χαθεί η ροή του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχει τίποτα. Ο εκπρόσωπος του κράτους, που υποτίθεται έχει την ευθύνη για τα ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ μέτρα στην αντιμετώπιση του χουλιγκανισμού δείχνει στην πράξη με την απόφαση της αναβολής ότι ΦΟΒΑΤΑΙ τον “ακτιβιστικό” υπόκοσμο του ποδοσφαίρου.

Δεν υπάρχει τίποτα, βεβαίως. Αν υπήρχε, ο πρωθυπουργός θα ζήταγε την παραίτηση του υπουργού Ανδριανού. Και δεν θα διόριζε αντικαταστάτη του. Όχι και να βάλει κάποιον άλλον σε μία θέση ανύπαρκτη.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ανύπαρκτος να λανσαριστεί υπαρκτός