ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!

Πηγή: Intime
 

Εγώ αν ήμουνα Τσίπρας, λέμε, αν, να σου πω πώς θα ξηγιόμουνα. Στην περίπτωση, βέβαια, που δεν ήμουν απατεώνας. Στην περίπτωση που στόχος μου δεν ήταν μόνον να γράψω το όνομά του στη λίστα όσων έχουν διατελέσει πρωθυπουργοί στην Ελλάδα.

Το ξεκαθαρίζουμε αυτό. Άλλο μου την έχει βαρέσει να γίνω πρωθυπουργός διότι αυτό είναι το εύκολο. Το πολύ εύκολο. Το πάρα πολύ εύκολο. Γιατί; Επειδή ο κοσμάκης υποφέρει κι εγώ χωρίς πρόγραμμα, χωρίς τα κατάλληλα στελέχη, και στα παπάρια μου αν η θητεία μου η πρωθυπουργική βοηθήσει τον τόπο, εκμεταλλεύομαι την απελπισία του κοσμάκη.

Εγώ, λοιπόν, αν ήμουν Τσίπρας, δεν θα το έπαιζα Καραμανλής και Παπανδρέου και Σαμαράς, ψηφίστε με και καθαρίζω για την Ελλάδα, ρε γαμώτο. Το πρώτο, λοιπόν, που θα έλεγα, αν ήμουν Τσίπρας θα ήταν το εξής:

«Δεν θέλω εκλογές! Αυτή η κυβέρνηση Σαμαρά, αυτή η συγκυβέρνηση της συμφοράς πρέπει να φύγει. Είναι αντιλαϊκή, καταστροφική. Θα την διώξουμε αυτήν την ανίκανη κυβέρνηση, όμως όταν έρθει η ώρα των εκλογών. Υπομονή, Έλληνες. Δεν θέλω να γίνω πρωθυπουργός κι εγώ και να μη μ’ αφήνετε να δουλέψω. Να με πιέζετε να αλλάξω το πρόγραμμα μου το οποίο σε πρώτη φάση είναι τετραετούς εμβέλειας. Δεν είναι πλάκα οι εκλογές να τις ζητάμε κάθε λίγο και λιγάκι».

Διαβάστε ακόμα:

Πακέτο 2 εκ. στην Ελβετία