Ο ΚΟΥΤΣΟΣ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ

 

Στις 30 Απριλίου το 1945, όταν πια η παραφροσύνη του είχε κλείσει τον κύκλο της, ο Αδόλφος Χίτλερ μαζί με την σύζυγό του Εύα Μπράουν αυτοκτόνησαν. Στη θέση του παρανοϊκού, όμως τόσο χαρισματικού, καγκελάριος έγινε ο επίσης ταλαντούχος, άξιος γιος του Διαβόλου, Πάουλ Γιόζεφ Γκαίμπελς. Για μια μονάχα ημέρα.

Την επομένη, πρώτη Μαϊου το 1945, η Μάγδα Γκαίμπελς δολοφονεί τα παιδιά της με δηλητήριο στον ύπνο τους και μαζί με τον σύζυγό της Γιόζεφ ζητούν από τους ναζιστές φαντάρους να τους πυροβολήσουν. Έτσι κι έγινε. Έτσι τελείωσε ένας μεγάλος επαναστάτης, ένας πολιτικός ολότελα αντισυστημικός, αριστερός, βαθύτατα αντικαπιταλιστής, ο άνθρωπος στον οποίο ο Χίτλερ οφείλει την άνοδό του στην εξουσία, ο Γιόζεφ Γκαίμπελς.

Τον έχω γνωρίσει τον Γκαίμπελς, όχι βέβαια τον ίδιον. Ο Γκαίμπελς ζει. Στο πρόσωπο άλλων σατανικών ανθρώπων, που έχω συναντήσει στη ζωή μου, μελέτησα την αλήθεια της φρίκης που ένα άτομο μπορεί να κουβαλάει επάνω του. Η ανθρωπότητα πάντα θα είναι σε θέση μειονεκτική απέναντι στον Γκάιμπελς, στους Γκαίμπελς. Μη βρεθούν συμπτωματικά αυτοί σε αξιώματα αιχμής, στις εποχές των μεγάλων αλλαγών, των μεγάλων αναστεναγμών. Αυτοί, οι Γκαίμπελς, θα ρίξουν τον πλανήτη πάλι στο λάκκο με τα πυρωμένα κάρβουνα.
Ο Χίτλερ, ασφαλώς ένα κλικ λιγώτερο ανώμαλος από τον Γκαίμπελς, τον έκανε υπουργό “Λαϊκής διαφώτισης και προπαγάνδας”. Η τεράστια, η ανεπανάληπτη κλάση ο Ιωσήφ. Ένας 23χρονος νεολαίος του χιτλερικού κόμματος καψουρεύθηκε μια πιτσιρίκα πόρνη και τον πυροβόλησε ο νταβατζής της. Πολιτικό έγκλημα! Έστησε ο Γκαίμπελς απίστευτη κηδεία του 23χρονου που τον έφαγε η... αντίδραση.

Γκαίμπελς. Αυτός που έκανε το μαύρο, άσπρο. Αυτός, ο συντονιστής και αρχιερέας του προεκλογικού αγώνα του Χίτλερ, με τη νίκη, το 1933, λέει στα ίσα: “Αρχίζει η γερμανική επανάσταση! Απ' εδώ θα μας βγάλουν νεκρούς!!!”. Ο Χίτλερ υποκλινόταν στα προσόντα του Γκαίμπελς.

Στις 29 Οκτωβρίου, σα σήμερα, το 1897 γεννιέται ο Paul Joseph Goebbels που παίρνει σκληρή χριστιανοκαθολική ανατροφή και από τα 6 του χρόνια κουτσαίνεται από μυελίτιδα. Είναι και φτωχαδάκι, από οικογένεια πολύτεκνη. Έχει ισχυρή θέληση να διακριθεί, να ξεχωρίσει. Πρώτος στα μαθήματα. Σπουδάζει λογοτεχνία, φιλοσοφία. Και μισεί.

Ο νεαρός Γκαίμπελς δεν γουστάρει τους πλούσιους. Τους βιομήχανους. Τους μισεί. Μεγαλώνει και με το μίσος αισθάνεται μια πνευματική υπεροχή, γενικώς. Το πρώτο που ανακάλυψε σ' αυτόν ο Χίτλερ ήταν η ρητορική του. Και η μαγική ικανότητά του να παρουσιάζει όπως τον συμφέρει τα πράγματα. Ο ίδιος ο Γκαίμπελς ένοιωθε μια ευτυχία όταν συνειδητοποίησε πόσο εύκολα παρασύρονται οι μάζες. Πόσο εύκολα παραμυθιάζονται.

Γκομενιάρης ο Γκαίμπελς. Είχε αυτή την αδυναμία ο κουτσός, ο υιός του Σατανά. Θα γινόταν χοντρό μπέρδεμα με μια τσούλα Τσέχα ηθοποιό, κάποια Λίντα, παντρεμένη, που για χάρη του Ιωσήφ εγκατέλειψε τον άνδρα της. Η Μάγδα κλάφτηκε στον Χίτλερ για την απιστία του Ιωσήφ, ο οποίος επιτόπου παραιτήθηκε(!!!) όταν το αφεντικό του ζήτησε να διακόψει με την Λίντα. Ο Γιόζεφ το πήρε προσωπικά, ότι ο Χίτλερ μπερδεύτηκε στην προσωπική του ζωή και απείλησε να αυτοκτονήσει.

Διαβάστε ακόμα

Το θαύμα του στρατιωτικού κατενάτσιο