ΠΟΙΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ

Πηγή: Fosphotos
 

Άλλο πάλι τούτο. Η γνωστή και μη εξαιρετέα κυρία Φωτεινή Πιπιλή τα 'βαλε με τις βουλευτίνες που κυκλοφορούν στο Ναό της Δημοκρατίας με μαϊμού τσάντες. Με δήθεν φιρμάτες ακριβές γυναικείες τσάντες. Είμαι έτοιμος να σαλτάρω. “Η δική μου δερμάτινη τσάντα είναι αληθινή, την είχα αγοράσει όταν μπορούσα να την αγοράσω. Οι άλλες κυρίες, και είναι αρκετές, κύττα να δεις την κατάντια τους...”. Για ποιες κυρίες λέει;

Ποια είναι η κατινιά των βουλευτίνων, των συναδέλφισσων της πρώην τηλεπαρουσιάστριας; “Αφού δεν μπορείς να πάρεις τη ρημάδα την αυθεντική, πάρε μια τσάντα του ελληνικού εμπορίου, κυρά μου...” λέει η βουλευτίς της ΝΔ. “Η μαϊμού τσάντα φωνάζει, σκούζει ότι δεν είναι γνήσια...”. Για μια στιγμή. Μια στιγμή.

Εδώ έχουμε πήξει σε μαϊμού βουλευτίνες και βουλευτές, βέβαια. Οι μαϊμού τσάντες τους μας μάραναν; Δεν είμαστε καλά. Καθόλου καλά. Έχουμε ξεφύγει, εντελώς. Μήπως πλακώσει καμμία ερώτηση στη Βουλή η Πιπιλή για την κατάντια των γυναικών βουλευτών με τις μαϊμού επώνυμες τσάντες. Και να συσταθεί Εξεταστική των πραγμάτων επιτροπή. Πόσες και ποιες γυναίκες στην Βουλή κυκλοφορούν με φω μπιζού και μαϊμού τσάντες.

Έχει πλάκα μέσα σ' αυτές να είναι η Όλγα Κεφαλογιάννη και η Μαρία Σόδη. Να ζητήσει την άρση της βουλευτικής ασυλίας τους η κυρία Πιπιλή.

Διαβάστε ακόμα:

Μπλέξαμε με τους αντισυστημικούς