ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΡΗΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

 

Αυτά γίνονται κάθε εκατό χρόνια. Για να μη σου πω ότι δεν γίνονται ποτέ. Όταν, όμως, έχεις να κάνεις με Αλβανό αληταρά, όλα παίζουν. Τι ήταν, ρε, αυτό που διέπραξε ο Αλβανός πρωθυπουργός. Τέτοιο ινδιάνικο κόλπο δεν έχει κάνει κανείς. Και ο πιο ισχυρός της γης από την εποχή της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, όταν επισκεφθείς έναν υποδεέστερο ηγέτη.

Φοβερά πράγματα. Στο σπίτι του αλλουνού να πεις αυτό που δεν περίμενε να ακούσει ο άλλος. Να έρθει επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα ο Ερντογάν και παρουσία Παπούλια και Σαμαρά, να πει στα μικρόφωνα: Επτά νησιά του Αιγαίου είναι δικά μας, της Τουρκίας.

Ο Έντυ Ράμα, στο Βελιγράδι παρακαλώ, είπε ότι το Κόσοβο είναι ανεξάρτητο, δηλαδή, να προσαρτηθεί στην Αλβανία. Σα να ερχόταν εδώ ο πρωθυπουργός των Σκοπίων και να έλεγε ότι η Μακεδονία, η Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ και ο Άρης, είναι κομμάτια των Σκοπίων.

Καθόλου τυχαίο. Προμελετημένο αυτό που έφτυσε από το στόμα του ο Ράμα. Με την έγκριση του υπουργείου των εξωτερικών των ΗΠΑ το είπε. Δεν λέγονται τέτοιες ατάκες κατά λάθος. Επόμενο ήταν να γυρίσει την πλάτη στον Αλβανό ο πρωθυπουργός της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

Διαβάστε ακόμα:

Κόκκινη κάρτα από κομουνιστές στον κομουνισμό