ΤΟ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙ ΣΑΜΑΡΑ, ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ

 

Χωρίς πλάκα ο πόλεμος παρασκηνίου που γίνεται σήμερα ανάμεσα σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση, και εννοώ προσωπικά τον Σαμαρά και τον Τσίπρα, δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από τις άγριες κόντρες στο ποδόσφαιρο. Βαρδινογιάννης, Κόκκαλης, Μελισσανίδης κάποια εποχή πολεμούσαν στο σκοτάδι με μπαζούκας και όλμους.

Το ίδιο γίνεται σήμερα στην πολιτική. Δεν έχει ξαναγίνει. Σαμαράς και Τσίπρας πλησιάζουν τους ΙΔΙΟΥΣ βουλευτές, από τους ανεξάρτητους, απ' αυτούς που έχουν ανεξαρτητοποιηθεί. Ποιος από τους δύο, πρωθυπουργός και υποψήφιος πρωθυπουργός, θα καταφέρει να πείσει, να πάρει με το μέρος του τους περισσότερους.

Η μάχη για τους 180 ψήφους. Και τα πράγματα είναι όπως στα γράφω. Σαμαράς και Τσίπρας κτυπάνε τις ίδιες πόρτες. Τι λες, λοιπόν; Τι νομίζεις ότι κάνουν οι... πόρτες, εννοώ οι βουλευτές, που ακόμα δεν έχουν εκδηλωθεί; Αλισβερίσι γίνεται. Γιατί να ψηφίσω πρόεδρο, γιατί να μη ψηφίσω.

Τι προσφέρει ο Σαμαράς. Τι αντιπροσφέρει ο Τσίπρας. Δεν ζητάς με άδεια χέρια από τον άλλονα να ψηφίσει αυτό που εσένα βολεύει.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος βουλευτής έκλεισε το τηλέφωνο στον Σαμαρά