ΒΟΥΤΣΑΔΕΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ

 

Απολαύστε ξευτύλα! Σύμφωνα με τα γκάλοπ ο Κουβέλης και το κόμμα του ούτε έξω από την πόρτα της Βουλής δεν φθάνουν. Πιάνουνε πάτο στις εκλογές. Το μαγαζάκι μας τελείωσε. Και τι κάνουν οι άνθρωποι; Οι σοβαροί και αξιοπρεπείες κανονικά εγκαταλείπουν. Δεν γίνονται Βουτσάδες της συμφοράς. Να τρουπώσουμε κι αν χρειαστεί να κάνουμε και πράγματα για τα οποία δεν είμαστε υπερήφανοι.

Δημοκρατική Αριστερά, έτσι λέγεται το κόμμα του κυρίου Φώτη Κουβέλη. Αμ, δε! Ούτε δημοκρατική είναι, ούτε αριστερά. Αριστερός είναι αυτός που έχει θέσεις, ιδεολογίες, δεν γλύφει εκεί που έφτυνε. Και δημοκρατικός είναι αυτός που λαμβάνει υπ' όψιν τη βούληση του κόσμου.

Δημοσκοπικά, λοιπόν, η Δημάρ είναι εκτός κόλπου. Αν κατέβει στις εκλογές θα εξαφανιστεί. Το κόμμα, σκέπτονται οι πονηροί, το δικό μας κόμμα ας εξαφανιστεί, εμείς πρέπει να σωθούμε. Γι' αυτό ξεκίνησαν τα κολλητηλίκια με τον Σύριζα, δηλαδή να επιστρέψουν απ' εκεί που είχαν φύγει με κατάρες.

Και επιμένουν! Να κάνουν μεταγραφή στον Σύριζα. Είναι άγνωστος ο δρόμος της αξιοπιστίας και της αξιοπρέπειας. Ακόμα κι αν κάποιοι συριζαίοι δεν τους ξαναθέλουν, βάζουν βέτο για τους “μετανοούντες” δημαρίτες που παρακαλάνε, αυτοί συνεχίζουν το ψηστήρι να μπουν κάτω από τη σωτήρια ομπρέλα του Σύριζα. Αξιολύπητοι.

Διαβάστε ακόμα:

Ντροπή Πάγκαλε που τα βάζεις με τον μαθητή