Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

 

Να μην ανησυχεί η Ευρώπη από τον Σύριζα, ο Τσίπρας ηγείται σε κόμμα που έχει αλλάξει, που έχει ηρεμήσει, και όσο πλησιάζει η ώρα των εκλογών αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα της κατάστασης. Ποιος τα λέει αυτά;

Πολύ γνωστός από την τηλεόραση και πολύ σοβαρός ο κύριος Ηλίας Νικολακόπουλος, δημοσκόπος και αναλυτής των εκλογών, καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών. Αριστερών
φρονημάτων. Έδωσε συνέντευξη μόλις πριν λίγα 24ωρα στην εμβληματική αριστερή εφημερίδα Liberation και τα είπε όπως τα βλέπει και όπως τα βλέπουμε όλοι.

Μα, του είπανε από την γαλλική εφημερίδα του Νικολακόπουλου ότι ο Σύριζα άλλα έλεγε. Ότι θα φύγει από το ευρώ και από την Ευρώπη. Ότι θα σταματήσει να αποπληρώνει τα δάνεια. Ότι θα εναντιωθεί στον καπιταλισμό. Και ο κύριος καθηγητής σχολίασε:

Στην Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος του Σύριζα παρουσίασε ένα σχέδιο κυβερνητικό, που είναι “μη ρήξης”. Καμμία σχέση με σοσιαλισμό και όλα όσα απειλούσαν μέχρι πρόσφατα οι συριζαίοι.

Δηλαδή; Δεν υπάρχει δηλαδή. Γιατί ο κόσμος να ψηφίσει Σύριζα όταν πριν ακόμα από τις εκλογές το κόμμα δεν είναι αυτό που ήταν; Αν, δηλαδή, φύγει το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ για να συνεχίσει τα ίδια ο Σύριζα ποιος ο λόγος και να γίνουν εκλογές και να βγει πρωθυπουργός ο Τσίπρας.

Καπιταλισμό έχει η Ελλάδα. Αυτόν τον ψευτοκαπιταλισμό, όχι τον υγιή, τον δημιουργικό, τον παραγωγικό καπιταλισμό. Κι αυτόν τον μαϊμού λαϊκίστικο καπιταλισμό εφάρμοζε και το σοσιαλιστικό του κώλου ΠΑΣΟΚ.

Ο Σύριζα λέει είμαστε αριστεροί. Με τη νίκη μας στις εκλογές η Ελλάδα θα αποκτήσει αριστερή κυβέρνηση. Που, όμως, θα υποταχθεί στα γνωστά καλούπια Σαμαρά-
Βενιζέλου.

Διαβάστε ακόμα:

Ανατροπή: Δεν θέλει ο Τσίπρας εκλογές!!!