ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΚΗΠΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

πηγή: Fosphotos
 

Το παιχνίδι συνεχίζεται. Με τη δεύτερη ψηφοφορία στη Βουλή το παιχνίδι συνεχίστηκε και συνεχίζεται. Αυτό είναι, όχι κάτι άλλο. Παιχνιδι. Τζόγος. Αυτό είναι, τίποτα άλλο. Ο καθένας κάνει το παιχνίδι του. Αυτή είναι η κουβέντα του αποδυτηριάκια.

Το 90% των βουλευτών το τελευταίο που σκέπτονται είναι το συμφέρον της χώρας. Το λέω και δεν το παίρνω πίσω. Ούτε το συμφέρον του κόμματός τους βάζουν μπροστά. Μόνον το προσωπικό τους.

Οι ψήφοι υπέρ εκλογής του Δήμα έγιναν 168. Τι είναι αυτό; Είπαμε. Παιχνίδι. Και στην τρίτη ψηφοφορία το νούμερο υπέρ του Δήμα θα αλλάξει. Γιατί; Είπαμε. Δεν είπαμε; Γίνεται παιχνίδι. Αλισβερίσι.

Δεν μπορεί, ρε, να ψηφίζεις τη μια αυγά και την άλλη καλάθια. Σε λίγα εικοσοτετράωρα να την κάνεις γυριστή. Και στο περίμενε να είναι άλλοι να την κάνουν γυριστή. Δεν άλλαξε τίποτα στην Ελλάδα σε 2-3 ημέρες. Ούτε θα αλλάξει σε μια εβδομάδα, σ' ένα μήνα.

Ο Σαμαράς θέλει άλλα 12 “Ναι”. Ποιος το λέει αυτό; Εγώ δεν ξέρω τίποτα. Είμαι από χωριό. Πιθανόν, λέω εγώ, ο Σαμαράς να θέλει να αυξήσει κι άλλο το νούμερο, να κλέψει την παράσταση και να πάει ενισχυμένος στις εκλογές. Αν η ΝΔ θα κατέβει στις εκλογές με αρχηγό τον Αντωνάκη.

Είπαμε. Δεν είπαμε; Ο καθένας κάνει το παιχνίδι του.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιοι 160, 161, 180 και 307