ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Η ΨΗΦΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ;

 

Δεν το είπε, άφησε να εννοηθεί σε τηλεοπτική της εμφάνιση η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου ότι ψήφισε Σύριζα. Τι κόλπο είναι αυτό;

Κατ' αρχήν, κανείς δεν ξέρει τι ψήφισε η κυρία. Λέει, όμως, ότι είναι με την αλλαγή, με το νέο, με το καινούργιο, αυτά τα πολυμεταχειρμένα, τα οποία εκπροσωπεί ο Σύριζα. Γιατί, όμως, η κυρία Γιάννα λέει τι ψήφισε; Εδώ σε θέλω.

Τι σχέση έχεις με το κόμμα ενός λαού που υποφέρει, που δεν έχει δουλειά, που υπερφορολογείται, μια γυναίκα με απίστευτη περιουσία, κινητή και ακίνητη, φανερή και κρυφή; Η Γιάννα υποτίθεται ότι δεν έχει ανάγκη τον Σύριζα. Εκτός κι αν περιμένει “κάτι” από τον σύντροφο Τσίπρα, από τη νέα κυβέρνηση.

Από την άλλη, ο Σύριζας έχει ανάγκη την κυρία του μεγάλου, του πολύ μεγάλου κεφαλαίου; Ψάχνεσαι. Διότι το παιχνίδι γίνεται στα ίσα. Δεν πήρε τηλέφωνο η κυρία Αγγελοπούλου τον Τσίπρα να του πει Είμαι μαζύ σου, σε ψήφισα. Το έβγαλε παράρτημα ότι, παρ' ότι πρώην βουλευτίνα της ΝΔ και καπιτάλα του κερατά, είμαι με το... καινούργιο, το νέο.

Αν, δηλαδή, ο σύντροφος Τσίπρα και οι άλλοι σύντροφοι της αριστεράς και της προόδου δεν τα καταφέρουν να φέρουν το καινούργιο η κυρία Αγγελοπούλου θα τα βάψει μαύρα; Πέρα απ' αυτό. Αν, αύριο, μετά την κυρία Αγγελοπούλου βγουν να πουν ότι ψήφισαν Σύριζα οι Βαρδής Βαρδινογιάννης, Σπύρος Λάτσης, Βαγγέλης Μυτιληναίος, Φώτης Μπόμπολας, τέλος πάντων μην αραδιάσουμε τα ονόματα των αρχηγών του καπιταλισμού στην Ελλάδα, αυτό είναι καλό για τη νέα κυβέρνηση;

Διαβάστε ακόμα:

Μια ακόμα ήττα του άχαστου ΚΚΕ