Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΠΗΚΕ ΛΟΓΩ ΣΧΟΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ GAY

πηγή: Fosphotos
 

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Το πώς ένα μήνυμα στο Twitter μπορεί να στοιχίσει σε κάποιον μία υπουργική πολυθρόνα, διδάσκει το πάθημα του Ν.Νικολόπουλου, που κόπηκε την τελευταία στιγμή από το υπουργικό συμβούλιο, μετά από βέτο του Α. Τσίπρα.

Αιτία της απόρριψης του στελέχους των ΑΝΕΛ ήταν μία πρσβλητική φράση κατά του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου, λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του Ξαβιέ Μπετέλ ότι αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο του.

«Από την Ευρώπη των εθνών-κρατών, στην Ευρώπη των... π@@@ιών!!! Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο του», έγραψε ο Νίκος Νικολόπουλος.

Και έγινε το σώσε. Το πρωί της Τρίτης, όμως ο Π. Καμμένος τον συμπεριέλαβε στον κατάλογο των υπουργήσιμων, προκαλώντας την αντίδραση του Α.Τσίπρα που τελικά τον έκοψε.

Ασφαλώς και επιμένει στις απόψεις του ο Νικολόπουλος, που μετά τον σάλο που είχε προκληθεί τότε, είχε δώσει την εξής εξήγηση: «Κάποιοι στη Ευρώπη, αλλά και στο εσωτερικό της χώρας προσπαθούν "βιαίως" και ποικιλοτρόπως - νομοθετικά και "διδακτικά" - να "φυτέψουν" στο συλλογικό μας υποσυνείδητο την αρσενοκοιτία ως φυσιολογική. Δεν δέχομαι να προσχωρήσω στην λογική της gay ατζέντας, την οποία θέλουν κάποιοι να επιβάλλουν. Δεν καταδικάζω πρόσωπα αλλά συμπεριφορές».

Διαβάστε ακόμα:

Ολιγομελής η κυβέρνηση με 39(!!) υπουργούς