ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΜΙΤΣΕΛ!

πηγή: Intime
 

Τελικά, πρέπει να ανοίξει το στόμα του ένας άνθρωπος που δεν είναι πολιτικός, που δεν έχει σχέση με κάποιο κόμμα, για να ακουστεί μια αλήθεια. Το σημειώνω αυτό, διότι ζούμε σε εποχή που μας πυροβολούν με σάλια από κάθε μερηά, παίζει ένα όργιο επικοινωνιακό, όμως δεν σταματάμε σε κουβέντα άξια να επισημανθεί.

Ο Σύριζα δεν έχει σχέση με το “Podemos”, είπε ο Ισπανός προπονητής Μίτσελ, που άφησε πίσω του, στον Ολυμπιακό, τα πατήματά του, πέραν από τις όποιες εκτιμήσεις και αξιολογήσεις έχει κάποιος για τη δουλειά του. Άσχετο. Ο Μίτσελ στην Ελλάδα σαν παρουσία είχε μια φρεσκάδα, ήταν ευχάριστος, δεν ήταν εραστής του μίσους, της αντιπαλότητας, της ειρωνείας. Απεναντίας, τον διέκρινε μια ελαφρά δόση χιούμορ και ήταν ετοιμόλογος στην επαφή του με τους δημοσιογράφους.

Και επειδή δεν έκρυψε τη συμπάθεια του στον Σύριζα και προσωπικά στον Τσίπρα, απορώ γιατί από την Κουμουνδούρου δεν του ζήτησαν να συνεργαστεί με την κυβέρνηση. Ο ιδανικός κυβερνητικός εκπρόσωπος θα ήταν ο Μίτσελ. Και ίσως να περιμένει μια σχετική πρόσκληση από τον Τσίπρα, γι' αυτό αρνήθηκε την πρόταση του Καραγκούνη να αναλάβει την εθνική ομάδα.

Έλα! Πλάκα κάνουμε. Και επιτόπου το γυρίζουμε στο σοβαρό. Για να τους κάνουν γελοιογραφίες στις εφημερίδες και σκετσάκια στο Αλ Τσαντίρ του Λαζόπουλου θα ήταν οι συριζαίοι αν, τώρα που έγιναν κυβέρνηση, πολιτευόντουσαν σαν τους “Podemos”, τους αγανακτισμένους της πλατείας της Ισπανίας.

Διαβάστε ακόμα:

Συντριβή του Σύριζα στις γειτονιές των λεφτάδων