Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟΣ!!!

πηγή: Fosphotos
 

Είδατε πως αλλάζουν οι καιροί. Από αποδιοπομπαίος, παράκλητος. Από ...αυτοεξόριστος στη Ραφήνα, ξανά στο προσκήνιο. Δύο θέσεις τον περιμένουν. Θέλει να γίνει Πρόεδρος Δημοκρατίας; Δεκτόν. Αρχηγός της ΝΔ; Περάστε.

Ένας πρώην πρωθυπουργός που υπέστη συντριπτική ήττα το 2009 και δεν εξήγησε ποτέ στους οπαδούς του τι έφταιξε. Ούτε ίχνος αυτοκριτικής. Τον συγχωρήσαμε. Επίσης δεν είπε ούτε πως φτάσαμε στο μνημόνια, ποια λάθη έκανε την 5ετία 2004-2009. Δεν του κρατάμε κακία. Και έρχεται τώρα ο νικητής των εκλογών που δεν είναι το δικό του κόμμα, αλλά το αντίπαλο, το αριστερό, και του προτείνει τη θέση του ανωτάτου άρχοντα. Τον ανταμείβει για τι ακριβώς. Αυτό θέλω να μάθω.

Έρχονται μετά οι δικοί του για να τον συμβουλευτούν επί παντός επιστητού. Για το Σαμαρά, για τον Αβραμόπουλο, για τον Τσίπρα. Βρε πέραση. Η ακριβέστερα, βρε πως ξαχνάει ο Έλληνας. Υπάρχει, όμως, και μία δεύτερη ανάγνωση.

Στον κόσμο αυτό, όποιος χάνει ή χάνεται, γίνεται σοφός. Θα Θυμόσαστε πόσες προσκλήσεις για ομιλίες σε ξένα πανεπιστήμια έλαβε ο ΓΑΠ μετά την παταγώδη αποτυχία του στην Οικονομία.

Διαβάστε ακόμα:

Μαλλιά κουβάρια ξανά Βενιζέλος και ΓΑΠ!