ΤΟΝ ΛΑΚΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

 

Δεν γίνονται, ρε, αυτά τα πράγματα. Η Γιάννα Αγγελοπούλου δεν το βάζει κάτω με τον Αλέξη Τσίπρα. Δεν έχουν ξαναγίνει, ρε, αυτά τα πράγματα. Αυτό που δεν έκανε για τον Καραμανλή και τον Παπανδρέου, ούτε και για τον Σαμαρά, η κυρία “Αθήνα 2004” το ξανακάνει για τον Τσίπρα. Τι άλλο έχουν να δουν τα ματάκια μας.

Με χαρτί και καλαμάρι, όχι μονάχα με το στόμα, η δισεκατομμυριούχος και σαν οικογένεια και σαν προσωπική περιουσία Γιάννα Αγγελοπούλου κάλεσε τους ηγέτες της Ευρώπης να βοηθήσουν την Ελλάδα του Τσίπρα. Τον νέο πρωθυπουργό της Ελλάδος. “Δώστε μια ευκαιρία στην Ελλάδα!” προτρέπει τους δυνατούς της Δύσης η Αγγελοπούλου. Μιλάμε για την αποθέωση του λαϊκισμού.

Οι πολιτικοί ηγέτες στους οποίους απευθύνεται η καλή Ελληνίδα, για να κάνουμε ταμείο, δεν είναι βασιλείς και ηγεμόνες κληρονομικοί, αλλά εκλεγμένοι λαών. Εκπροσωπούν οικονομικά συμφέροντα και κοινωνίες χωρών με δημοκρατικό πολίτευμα. Δεν μπορούν, δηλαδή, να αποφασίζουν ό, τι τους καυλώσει για πάρτη του... Τσίπρα. Έλεος!

Πέρα απ' αυτό. Φοβάμαι ότι οι συγκεκριμένοι εκπρόσωποι του καπιταλιστικού κεφαλαίου που αυτόκλητα αβαντάρουν την αριστερή κυβέρνηση του Τσίπρα, στην πραγματικότητα του ανοίγουν το λάκο. Φόρα παρτίδα. Τέτοια φανερή παγίδα δεν έχω ματαδεί. Δηλαδή;

Το κακό σενάριο. Έστω ότι με Τσίπρα η Ελλάδα μπαίνει πιο βαθειά στο λάκο με τα κωλοδάκτυλα. Τι θα μας πουν οι συριζαίοι όταν όλα τους ήρθαν βολικά; Καμμία αντίδραση. Ο ένας μετά τον άλλον οι μεγαλόσχημοι και οι “διαπλεκόμενοι” έγιναν κοτούλες, ενώ κάποιοι έδωσαν επώνυμα ψήφο εμπιστοσύνης στην και εκλεγμένη αριστερά. Που σημαίνει ότι η κυβέρνηση Τσίπρα δεν έχει δικαιολογίες για να εφαρμόσει αποτελεσματικά το πρόγραμμά της.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί στηρίζει με μανία Τσίπρα η Γιάννα