ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

 

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου ξάφνιασε τον Αλέξη Τσίπρα, όταν τον πλησίασε για να τον χαιρετήσει στη Σύνοδο κορυφής. Σας ευχαριστώ που κατά τον σχηματισμό της κυβέρνησης σας δεν δώσατε θέση στον βουλευτή κ.Νικολόπουλο, του είπε. Και του θύμισε το περιστατικό που είχε προκαλέσει σάλο στα κοινωνικά δίκτυα και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Ο βουλευτής Αχαϊας είχε αναρτήσει στον λογαριασμό του στο Twitter το σχόλιο: «Από την Ευρώπη των Εθνών - Κρατών στην Ευρώπη των πούστηδων. Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο του!!»

Οταν έμαθε ο Σαβιέ Μπετέλ (φωτό) για το σχόλιο του Έλληνα βουλευτή, του απάντησε στο Twitter: «Άκουσα ότι θέλετε να μου πείτε κάτι αλλά δεν ομιλώ ελληνικά. Συγγνώμη». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου έχει σπουδάσει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Ο βουλευτής μετά την κατακραυγή στα κοινωνικά δίκτυα και την απάντηση του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου φρόντισε να διαγράψει το εμετικό tweet αλλά ήταν πλέον αργά αφού πολλοί χρήστες του Facebook το είχαν αποθηκεύσει.

Ο Ν. Νικολόπουλος επανήλθε «διορθώνοντας» το αρχικό του tweet, με ένα νέο, εμφανώς ειρωνικό μήνυμα: «Μετά τις χυδαίες επιθέσεις & τον οχετό ύβρεων απαντώ: "Από την Ευρώπη των Εθνών στην Ευρώπη των Κίναιδων", δηλαδή αυτών που κινούν την αιδώ».

Ο κ. Μπετέλ επανήλθε με νέο tweet στο οποίο ανέφερε. «Οι σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Λουξεμβούργου με τον Ελληνα πρωθυπουργό είναι τέλειες και δεν θα επηρεαστούν από τα σχόλια ενός μεμονωμένου πολιτικού. Καλησπέρα».

Διαβάστε ακόμα:

Ενα ναυάγιο σανίδα για τις σχέσεις με τη Ρωσία