ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ Ο ΠΡΟΚΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Ποιο είναι το πρόβλημα με τον νέο πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν το καταλαβαίνω. Ο συνεργάτης του site κύριος Ισαάκ Διαμαντίδης με ρεπορτάζ του μας λέει για τεράστια γκάφα του Τσίπρα στην επιλογή Προκόπη Παυλόπουλου. Όταν με απόφασή του σαν πρώην υπουργός είχε διορίσει περισσότερους από 300.000 δημόσιους υπαλλήλους.

Έγκλημα! Ναι, αυτό που είχε κάνει η κυβέρνηση Κωστάκη Καραμανλή, που παρέλαβε χώρα χρεωμένη και την καταχρέωσε ακόμα περισσότερο ήταν ΕΓΚΛΗΜΑ δημόσιο. Έγκλημα εθνικό. Και ρωτάω ο μαλάκας.

Τον περάσανε από Ειδικό Δικαστήριο τον Παυλόπουλο ή, τον Καραμανλή; Όχι. Ε, τότε άντε να χαθείτε όλοι σας. Παρακάτω. Γιατί, επιμένω, δεν βλέπω πρόβλημα που ο Παυλόπουλος είχε προκόψει σαν υπουργός. Και κυκλοφορούσε με θωρακισμένο πολυτελές αυτοκίνητο. Πολύ απλό. Σαν πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν θα έχει πλέον το δικαίωμα να κάνει διορισμούς. Ούτε τις πολυτέλειες και τις σπατάλες που γνώριζε σαν υπουργός.

Το τελευταίο. Ακίνδυνος είναι ο Παυλόπουλος σαν πρόεδρος Δημοκρατίας διότι δεν θα μπορεί να εμποδίσει την οικονομική επιβάρυνση του Δημοσίου σε περίπτωση που η κυβέρνηση του Σύριζα προχωράει σε παροχές. Χαίρετε.

Διαβάστε ακόμα:

Πότε πρόλαβε να κουρέψει τη φράτζα ο Παυλόπουλος