ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ!

πηγή: Fosphotos
 

Η «Κομουνιστική Τάση» είναι μία από τις συνιστώσες στον Σύριζα. Μιλάμε για καραμπινάτη πολιτική απάτη. Το είπα κατ' ευθείαν. Να το εξηγήσω όσο γίνεται πιο κατ' ευθείαν.

Η εν λόγω «Κομουνιστική Τάση», που δεν το συζητάμε ότι οι άνθρωποι είναι κομουνιστιές και δεν θελουν με τίποτα να μη λειτουργούν στην πράξη σαν κομουνιστές, ζήτησαν να αλλάξει η ηγεσία του κόμματος, να εκλεγεί άλλος στη θέση του Αλέξη Τσίπρα. Ακόμα να μη ψήφισαν οι βουλευτές του Σύριζα, δηλαδή του κόμματός μας, τη συμφωνία στο Eurogroup, η οποία στην πραγματικότητα είναι «υποταγής» και νέο μνημόνιο.

Ποια είναι η καραμπινάτη πολιτική απάτη που λέω; Μη βιάζεσαι. Οι σύντροφοι, λέω για τους κυρίους και τις κυρίες της «Κομουνιστικής Τάσης» υποστηρίζουν ότι η κυβέρνηση Σύριζα κάνει το μαύρο άσπρο, ότι τα μνημόνια δεν τελείωσαν, ότι η τρόικα παραμένει, ότι παραδόθηκε στους δανειστές, ότι αθετούμε τις πολιτικές δεσμεύσεις του Σύριζα απέναντι στον λαό, ότι θυσιάζουμε τις εξαγγελίες της Θεσσαλονίκης. Αγώνας, λοιπόν, για ένα γνήσιο αριστερό πρόγραμμα και συνέδριο του κόμματος που θα οδηγήσει σε άμεση αλλαγή πολιτικής του Σύριζα και της ηγεσίας του.

Λοιπόν. Μ' αυτά που λένε οι σύντροφοι είναι το λιγώτερο της πλάκας. Κι αυτή είναι η σοβαρή κουβέντα του αποδυτηριάκια. Το σοβαρό πολιτικό σχόλιο του αποδυτηριάκια ο οποίος βεβαίως συμφωνεί με 100% με την «Κομουνιστική Τάση». Η οποία Κομουνιστική Τάση τι δουλειά έχει σ' ένα κόμμα που πλέον δεν είναι κλαμπ διανοούμενων και χομπύστων της αριστεράς και παίρνει στις εκλογές 4% αλά κόμμα εξουσίας.

Αν είναι σοβαροί οι κύριοι της Κομουνιστικής Τάσης σηκώνονται και φεύγουν από τον Σύριζα. Δεν έχουν καμμία δουλειά σ' ένα κόμμα που αν είχε μείνει σ' εκείνα τα νταηλίκια του Τσίπρα, Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος, θα σχίσουμε το μνημόνιο, δεν θα έπαιρνε 35%. Είναι πολιτική απάτη η συγκατοίκηση της «Κομουνιστικής Τάσης» στο Σύριζα, που στηρίζεται σε κομουνιστές πρώην. Και ακόμα κομουνιστές, οι οποίοι απλά και κωλομπαρίστικα αποδέχθηκαν την Απόφαση του λαού να τους κάνει εξουσιαστές του. Όποιος κατάλαβε.

Διαβάστε ακόμα:

Πού κρύβεται ο μεγάλος εχθρός του Τσίπρα