Η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΗΛΙΟΣ

πηγή: Fosphotos
 

Ο σύντροφος Γιάννης Μηλιός, τομεάρχης οικονομικών του Σύριζα, είπε ότι η κυβέρνηση δεν πέτυχε καμμία νίκη, όπως μας λανσάρει τη συμφωνία με το Eurogroup. Αυτό που «πέτυχε» ο Βαρουφάκης είναι μια υποχώρηση, μια υποταγή. Μιλάμε ότι ο σύντροφος είναι για κλωτσές. Και μπουνιές.

Φοβερά πράγματα. Ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος, για πολλά χρόνια υπουργός της ΝΔ, δημόσια επαινεί τον Τσίπρα για το πως η Ελλάδα έπαιξε με τους δανειστές μας. Και ο Μηλιός, κορυφαίο στέλεχος του Σύριζα, δημόσια υποστήριξε ότι ο Βαρουφάκης πήγε χωρίς σοβαρό σχέδιο στο eurogroup και ότι η κυβέρνηση δουλεύει τον κόσμο επικοινωνιακά και δεν παραδέχεται την αλήθεια, ότι έκανε κωλοτούμπα.

Ξανά μανά λέω ότι αυτός ο Μηλιός είναι για χαστούκια και για ροχάλες. Για σιγά, ρε σύντροφε. Εσύ ήσουν σύντροφε Μηλιέ, που 27 φορές από την τηλεόραση, σε διάφορες εκπομπές, σα σοβαρός αριστερός, σα συγκροτημένος μαρξιστής, σα συνεπής κομματικός, έλεγες ότι «ΕΜΕΙΣ» στο Σύριζα αν κερδίσουμε τις εκλογές έχουμε σχέδιο μελετημένο για να εφαρμόσουμε το οικονομικό μας πρόγραμμα και θα διαπραγματευθούμε σκληρά με τους δανειστές.

Ποιον κορόιδευες όταν τα έλεγες αυτά, σύντροφε Μηλιέ; Απατεώνας είσαι, σύντροφε Μηλιέ. Δεν μιλούσες προσωπικά, αλλά σαν εκπρόσωπος κόμματος, δηλαδή γνώστης όλων αυτών που είχατε συναποφασίσει στον Σύριζα. Και σήμερα μας λες ότι οι σύντροφοί σου την έκαναν γυριστή. Ποιος, όμως, είναι εκτεθειμένος απέναντι στον κόσμο; Ο Τσίπρας, ο Δραγασάκης, ο Βαρουφάκης, ο Σταθάκης ή, εσύ που μας παραμύθιαζες ότι όλοι αυτοί θα είχαν μια αριστερή στάση κι όχι αυτή που έδειξαν στην πράξη στο eurogroup;

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί τα έβαλε με τον Βαρουφάκη ο Μήλιος