ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 

Όλοι οι μαλάκες τα βάζουν με τις κυβερνήσεις, που στην πράξη δεν έχουν και πολύ σχέση μ' όλα όσα γαύγιζαν όσο ήταν στην αντιπολίτευση. Λάθος, κύριοι μαλάκες. Οι απατεώνες δεν είναι οι κυβερνώντες, αλλά οι αντιπολιτευόμενοι. Όλοι οι αντιπολιτευόμενοι. Αποδυτηριάκιας μιλάει.

Ο πολιτικός είναι επαγγελματίας. Επειδή αμείβεται όταν θα εκλεγεί. Και μισθοδοτείται από το κόμμα του, το οποίο επιχορηγείται από το δημόσιο ταμείο. Ποια, λοιπόν, είναι η δουλειά του κομματικού, του επαγγελματία πολιτικού;

Να κυβερνά, όπως και να ελέγχει την κυβέρνηση όταν βρίσκεται στην αντιπολίτευση. Όχι μόνον! Να προετοιμάζεται όταν έρθει η ώρα του να κυβερνήσει. Γι' αυτό πληρώνεται, άλλωστε.

Να, όμως, που ο πολιτικός αποδεικνύεται ανεπαρκής σαν κυβέρνηση. Γιατί; επειδή ήταν καραμπινάτος απατεώνας στην αντιπολίτευση. Επειδή αέρα πατέρα πουλούσε υποσχέσεις που ήξερε εκ των προτέρων πως δεν θα τις υλοποιήσει. Άρα;

Άρα, ο μαλάκας ο ψηφοφόρος σα φορολογούμενος πληρώνει τον επαγγελματία πολιτικό και για να τον δουλέψει στην αντιπολίτευση και να 'ναι ανίκανος στην κυβένηση. Χαίρετε.

Διαβάστε ακόμα:

Οτι γράφει το ταξίμετρο Σαμαρά ο Τσίπρας