ΚΑΜΜΙΑ ΑΞΙΑ Ο,ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΛΕΖΟΣ

 

Ο σύντροφος Μανώλης Γλέζος, ο αειθαλής αγωνιστής της αριστεράς και βουλευτής του Σύριζα δήλωσε, κι αυτό είναι γεγονός άξιο αναφοράς και σχολιασμού, ότι δεν είναι απέναντι της κυβέρνησης. Θα σχολιάσω κι εγώ την πολιτική στάση του 92χρονου Μανώλη Γλέζου, που μέχρι σήμερα έχει υπάρξει βουλευτής σε αρκετά κόμματα, άλλα αριστερά, άλλα ψευτοαριστερά, κι όλα βέβαια βοήθησαν την Ελλάδα.

Στα παπάρια μου. Αυτή είναι η δική μου πολιτική θέση. Στα παπάρια μου. Είτε είναι απέναντι στην κυβέρνηση ο Γλέζος, είτε από πίσω, από επάνω, από κάτω. Και λέω ότι αυτή είναι μια ΠΟΛΙΤΙΚΗ θέση μου, διότι όπου κι αν σταθεί ο Γλέζος, κοντά, μακρυά, δίπλα, σε απόσταση από την κυβέρνηση είναι εντελώς αδιάφορο. Δεν επηρεάζει καθόλου.

Να το πω αλλοιώς. Δεν θα έλεγα Στα παπάρια μου, αν εκτιμούσα πολιτικά ότι θα είχε επίδραση θετική ή, αρνητική η όποια στάση του συγκεκριμένου Μανώλη Γλέζου.

Δυστυχώς αυτό συμβαίνει. Ευτυχώς αυτό συμβαίνει. Και είναι αλαζονικό να λέει κάποιος Είμαι απέναντι με την κυβέρνηση, Στηρίζω την κυβέρνηση, όταν δεν είναι σε θέση ο ίδιος ούτε να της δώσει πόντους, ούτε να την βλάψει.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιοι είναι οι πιο καλοπληρωμένοι ηγέτες