ΕΚΤΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»

 

Όλος ο ντουνιάς ασχολείται με την Ελλάδα. Είναι γεγονός αυτό, που θα πρέπει να μας κάνει να ανατριχιάζουμε. Όλες οι ξένες εφημερίδες, σε κάθε χώρα, γράφουν κάθε μέρα για την Ελλάδα. Είναι γεγονός αυτό. Όποιος Έλληνας βρεθεί στο εξωτερικό, θα τον ρωτήσουν πως βλέπει την κατάσταση στην πατρίδα του. Είναι γεγονός αυτό.

Όλοι περιμένουν να ακούσουν την πιστολιά. Πότε θα γίνει το μπαμ. Από στιγμή σε στιγμή. Οι Έλληνες, όμως, δεν ανησυχούν, απεναντίας ελπίζουν, κι είναι ευχαριστημένοι από τους Βαρουφάκηδες. Ο λαός ξέρει, σου λένε. Έχει ένστικτο ο λαός.

Κρίσιμα τα πράγματα στην Ελλάδα, συμφωνούν όλοι στο εξωτερικό. Πολιτικοί και δημοσιογράφοι. Οι δε Financial Times, φυλλάδα ιστορική, παραδοσιακή, έγκυρη, όλα αυτά, έγραψε ακόμα ότι αν αποτύχει η κυβέρνηση Τσίπρα, σειρά έχει η «Χρυσή Αυγή». Μαλακίες, λέει ο αποδυτηριάκιας.

Η «Χρυσή Αυγή» είναι εκτός κόλπου. Ακόμα κι αν ο κόσμος την κάνει γυριστή και φτύσει τον Σύριζα, δεν θα μπει στο παιχνίδι η «Χρυσή Αυγή». Επειδή δεν θα τον αφήσουν τον κόσμο να δείξει την αντίδρασή του με το κόμμα του Κασιδιάρη.

Στις εκλογές ψηφίζουν οι πολίτες. Η ψήφος, όμως, κουλαντρίζεται, ελέγχεται η σακούλα. Επειδή δεν υπάρχει βία και νοθεία στις εκλογές, επειδή από την κάλπη βγαίνει ότι ψηφίζει ελεύθερα ο κόσμος, γι' αυτό πέφτει το σύνθημα. Και το παρασύνθημα. Διαμορφώνεται, δηλαδή, τέτοιο κλίμα που ο κόσμος, ελεύθερα και δημοκρατικά, σε μεγάλο βαθμό «πειθαρχεί».

Άρα, δεν υπάρχει κανένας «κίνδυνος» να απειλήσει η Χρυσή Αυγή με δημοκρατικές διαδικασίες. Εδώ και πολλά χρόνια δεν παραβιάζονται οι «κόκκινες γραμμές» επειδή αυτοί που έχουν την ευθύνη για το αποτέλεσμα των εκλογών σε κάθε χώρα ξέρουν πολύ καλά τη δουλειά τους.

Διαβάστε ακόμα:

Τι θέλει ο Πούτιν από τον Τσίπρα