ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΧΟΥΜΕ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ

 

Έχουμε κυβέρνηση ή, ένα μπουρδέλο, ρωτάω. Θέλουμε, λένε, συνάντηση με τον πρωθυπουργό. Αυτό λένε όσοι έχουν πρόβλημα μ' έναν υπουργό. Να τον κάνετε τι τον πρωθυπουργό, ρωτάω. Όταν διαφωνείς με τον υπουργό, τον όποιον υπουργό, και περιμένεις να βρεις το δίκαιο σου από τον Αλέξη Τσίπρα, αυτός είναι ο πρωθυπουργός, τότε ένα πράμα ισχύει. Ότι δεν έχουμε κυβέρνηση. Ότι έχουμε ένα σκορποχώρι. Ότι ο κάθε υπουργός κάνει ότι του καυλώσει. Ότι ο κάθε υπουργός αποφασίζει ερήμην του πρωθυπουργού.

«Φέρτε τα λεφτά» είπε ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών, κάποιος Μάρδας. Ό, τι διαθέσιμα έχετε, είπε στους δημάρχους και στα ασφαλιστικά ταμεία, τα βουτάει το δημόσιο, είπε ο εν λόγω Μάρδας. Και οι δικοί σου λένε Δεν δίνουμε μία από τα ταμειακά διαθέσιμα, θέλουμε να δούμε τον πρωθυπουργό.

Μπουρδέλο. Αυτό μας λένε. Ότι ο Τσίπρας δεν ξέρει τίποτα για τον φόνο. Μόνος του αυτός ο Μάρδας παίζει μπάλλα. Έτσι πάει. Αφού προεκλογικά ο Σύριζα δεν είπε ποτέ ότι θα βουτήξει τα λεφτά κανενός.

Τα ίδια και στο ποδόσφαιρο. Θέλουν να δουν τον πρωθυπουργό για να μην κάνει τη μαλακία ο Κοντονής να αποκλειστούν οι ομάδες από την Ευρώπη. Και ο Κοντονής Σταύρος, δηλαδή, κάνει του κεφαλιού του. Έτσι νομίζουν. Λες να έχουν δίκαιο, ρωτάω.

Διαβάστε ακόμα:

Βαθμούς κάτω από τη βάση η κυβέρνηση