ΝΑΝΤΙΑ ΚΟΜΑΝΕΤΣΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

 

Ξεκάθαρος ήταν ο Τσίπρας, που πιέζεται από τους περίεργους του σύριζα να μην ενδώσει στους δανειστές μας, να τηρήσει σκληρή στάση, όπως είχε υποσχεθεί στον ελληνικό λαό, να μην είναι ένας άλλος Σαμαράς, να είναι συνεπής στο πακέτο που είχε δεσμευθεί στην Έκθεση Θεσσαλονίκης. Ξεκάθαρος, λοιπόν, ο πρωθυπουργός είπε τη μεγάλη κουβέντα: Από τα εσωκομματικά προβλήματα προτιμώ το καλό του ελληνικού λαού.

Καραμπινάτη απατεωνίστικη απάτη. Θα τη ζήλευε κι ο Ανδρέας Παπανδρέου. Κάνει την πιρουέτα του, μια κωλοτούμπα με χάρη και αρμονία ο Τσίπρας και παρουσιάζεται... φιλολαϊκός. Και αποφασιστικός! Καμμία ενοχή για την ανοχή του στις απαιτήσεις των δανειστών.

Δηλαδή. Για το καλό του λαού ο Τσίπρας ήθελε να τα σπάσει με την Ευρώπη. Έβαλε, μάλιστα, και κόκκινες γραμμές απαγορευτικές για τον σύριζα όταν θα γίνει κυβέρνηση. Για το καλό του λαού. Όχι όπως οι προηγούμενοι, Παπανδρέου, Παπαδήμοι, Σαμαράδες, που δεν ήταν πρωθυπουργοί για το καλό του λαού.

Και πώς κάθεται η τράπουλα σήμερα. Οι συριζαίοι που απειλούν, που προειδοποιούν τον Τσίπρα να μην κάνει πίσω, θέλουν το κακό του λαού. Ο Τσίπρας θέλει το καλό του λαού, όμως όχι σα σύριζα, όχι σύμφωνα μ' όσα είχε δεσμευθεί ο σύριζας, αλλά σαν ένας άλλος μνημονιακός πρωθυπουργός.

Διαβάστε ακόμα:

Ζωή: Ο Αλέξης άλλα είπε, άλλα εννοούσε!