ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ

 

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Κυβερνητική συνεργασία ανάμεσα σε Ν.Δ., Ποτάμι και ΣΥΡΙΖΑ χωρίς, όμως τις ομάδες Λαφαζάνη και Καμμένου και ταυτόχρονη αλλαγή πολιτικής πρότεινε ο Αντώνης Σαμαράς, κάνοντας έκκληση για μία μεγάλη εθνική συνεννόηση, για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο ατυχήματος, όπως είπε.

Η πρόταση του τέως πρωθυπουργού προκάλεσε τρικούβερτο καβγά ανάμεσα στη ΝΔ και τους ΑΝΕΛ. «Σε ρόλο Κασσάνδρας εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά ο τέως πρωθυπουργός της αλήστου μνήμης μνημονιακής συγκυβέρνησης, προβλέποντας... ατυχήματα! Προς το παρόν, τα ατυχήματα συμβαίνουν μόνο στον κ. Σαμαρά. Του ευχόμαστε περαστικά για το χέρι του...» ανέφερε η εκπρόσωπος του κόμματος.

Το σχόλιο της Μαρίνας Χρυσοβελώνη (φωτό) προκάλεσε οργή στη ΝΔ. Σε ανακοίνωση του κόμματος γίνεται λόγος για θλιβερό λογοπαίγνιο, για «κακοήθεις» και «λίγους» ΑΝΕΛ και επισημαίνεται πως «...έχουν φθάσει να προειδοποιεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός τους για πιστωτικό γεγονός και συνεχίζουν το παραμύθι για Κασσάνδρες».

Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη ανταπάντησε: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη κακοήθεια από το να σιγοντάρει ένας πολιτικός, και δη ένας τέως πρωθυπουργός, τις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών και να «επενδύει» στην καταστροφή της χώρας του, προσδοκώντας την... νεκρανάστασή του!».

Είναι η δεύτερη φορά που ο Αντώνης Σαμαράς προτείνει στον Αλέξη Τσίπρα κυβερνητική συνεργασία. Η πρώτη που έγινε με απάντηση του σε ερώτηση ξένου δημοσιογράφου απορρίφθηκε από τον πρωθυπουργό, ενώ τώρα από το συνεταίρο του Πάνο Καμμένο...

Διαβάστε ακόμα:

«Είστε όλοι μαλάκες», λέει η Ζωή Κωνσταντοπούλου