ΕΝΑΣ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΑΣΙΛΗΑΣ

 

Ο Κωνσταντίνος, που κακώς τον λένε «Γλύξμπουργκ», έτσι, για να δείξουν ότι είναι ξένος, ξενοκίνητος, ενώ είναι 100% Έλληνας, πολύ περισσότερο από κάποιους «οικονομικούς μετανάστες» που πήραν υπηκοότητα, είναι ο τελευταίος βασιλεύς της Ελλάδος. Όπως λένε ο αρχιεπίσκοπος Ελλάδος, ο πρωθυπουργός της Ελλάδος, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Έτσι και ο «Κοκό», όπως τον αποκαλούσαν κοροϊδευτικά, ολυμπιονίκης της ιστιοπλοίας το 1960 στη Ρώμη το παλληκάρι, γκόμενος και της Αλίκης Βουγιουκλάκη, άλλος ένας τίτλος τιμητικός, γεννήθηκε σα σήμερα, 2 Ιουνίου, το 1940. Και αφού γεννήθηκε από πατέρα βασιληά και αφού έπαιζε μπάλα η βασιλεία στην Ελλάδα, θα καθόταν στο θρόνο, είτε ήταν μαλάκας, είτε αρχιμαλάκας.

Κανένα πρόβλημα στις σοβαρές κοινωνίες αν ο βασιλεύς είναι νούμερο. Της πλάκας άτομο. Στις σοβαρές κοινωνίες, στα αξιόπιστα κράτη μιλάνε οι θεσμοί. Και υπεράνω των θεσμών και των νόμων δεν στέκεται κανείς. Κι όταν λέμε κανείς, εννοούμε κανείς.

Άσε την άλλη μαλακία ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ είναι... πλανητάρχης. Ένας δημόσιος υπάλληλος είναι ο Μπους, ο Ομπάμα, ο όποιος. Ένας κρατικός λειτουργός. Η Αμερική είναι πράγματι πλανηταρχία. Όχι και πλανητάρχης ο πρόεδρος της χώρας, ο οποίος βέβαια εκλέγεται, δηλαδή διορίζεται από τους ψηφοφόρους και, ως ενοικιαστής περιορισμένος χρόνου, του
παραχωρούν το Λευκό Οίκο και τη μεγάλη σφραγίδα.

Τι τύπος ήταν ο Κωνσταντίνος Β', ο υιός του Παύλου και της Φρειδερίκης. Στα παπάρια μας τι ήταν, μαλάκας, ξύπνιος, πονηρός, φευγάτος. Άλλο είναι αυτό που κρίνεται. Ποια είναι η Ελλάδα! Και ποια είναι η Ελλάδα; Ένα μπουρδέλο. Βγαίνει στο μπαλκόνι της κάποιος παραμύθης και λέει ψηφίστε με, κάντε με βασιληά, για να σας σώσω. Αυτό το μπουρδελιάρικο, αυτό το πορνό έργο παίζεται στην Ελλάδα. Χαίρετε.

Διαβάστε ακόμα:

Λαμόγιο χαρτοπαίκτης σκότωσε τον πρωθυπουργό