ΔΥΟ ΒΟΜΒΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΠΑΝΑΡΙΤΗ!

 

Γράφει ο Ισαάκ Διαμαντίδης

Μιλάμε για φοβερά πράγματα. Τι φοβερά; Απίστευτα!!! Υπάρχουν δυο συνταρακτικά γεγονότα που αφορούν στην Ελενα Παναρίτη και τα οποία μέχρι τώρα δεν είχαν βγει στα φώτα της δημοσιότητας. Αρπα τα αν αντέχεις τις μεγάλες συγκινήσεις.

Απίστευτο κι όμως αληθινό Νο1. Πριν η «Παπανδρεική» Έλενα Παναρίτη μπει στην οικογένεια του ΣΥΡΙΖΑ τη μία ως μέλος της ομάδας διαπραγμάτευσης και την άλλη ως παρά λίγο μόνιμος αντιπρόσωπος της χώρας μας στο ΔΝΤ, είχε χτυπήσει και την πόρτα Σαμαρά στο μέγαρο Μαξίμου.

Μάλιστα είχε συναντηθεί με τον τότε υπουργό Επικρατείας Δ. Σταμάτη. Αλλά απορρίφθηκε. Μία λεπτομέρεια που δεν γνώριζαν οι Συριζαίοι βουλευτές που ζητούσαν την απομάκρυνση της ...εκ του Ταμείου.- εννοείται του Δ.Ν.Τ.

Απίστευτο κι όμως αληθινό Νο 2. Η Έλενα Παναρίτη, αντίθετα με ό,τι πιστεύεται, έχει διοριστεί στο ΔΝΤ από τις αρχές Μαίου. Ο Γιάνης Βαρουφάκης έχει στείλει από τότε στον Διεθνή Οργανισμό τα διαπιστευτήρια και την επιστολή διορισμού της, που για να ακυρωθούν απαιτείται νέα επιστολή, ανάκλησης, αυτή τη φορά, που δεν έχει σταλεί ακόμη. Λέγεται ότι πρόκειται για μπέρδεμα που δεν αποκλείεται να στοιχίσει στην Ελλάδα την απώλεια της θέσης της στο Γενικό Συμβούλιο. Η θέση αυτή διεκδικείται από την Αλβανία. Λαμπρά!

Διαβάστε ακόμα:

Ποιοι είναι οι 40 που στήνουν παγίδες στον Τσίπρα