ΠΕΝΤΟΖΑΛΗ ΧΟΡΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

 

Με δυο κουβέντες σου λέω πως έχουν τα πράγματα. Στις εκλογές του περασμένου Ιανουαρίου ο κόσμος έδωσε την πρωτιά στον Τσίπρα για ένα και μόνο λόγο. Όχι αυτή τη μαλακία που σαλιαρίζει ο σύριζας, ότι ψήφισε αριστερά. Στα παπάρια του κοσμάκη η αριστερά και η δεξιά. Δεν υπήρξε, άλλωστε, λευκή επιταγή, λευκή ψήφος στην αριστερή ταμπέλα, στον παραμύθι φούρναρης και στα λόγια αριστερό Τσίπρα. Υπήρξε μόνο μαύρη ψήφος στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ.

Προεκλογικά ο Τσίπρας εκτός των άλλων απίθανων είχε πει ψηφίστε με γιατί εγώ θα καθαρίσω. Θα κάνω καλύτερη διαπραγμάτευση και θα χορέψω πεντοζάλη τους δανειστές μας. Ποιο καλαματιανό και ποιο συρτό, ρούμπα και μάμπο. Πεντοζάλη στις κουφάλες τους δανειστές, να τους κάνω δύσκολη τη ζωή.

Τελικά, ο ξεκούμπωτος πρωθυπουργός, αφού μίλησε για τις θυσίες του ελληνικού λαού, έτσι λέει τις σπατάλες των προηγούμενων πρωθυπουργών για πάρτη του λαού. Αφού είπε «τόπο που γέννησε τη δημοκρατία την Ελλάδα», όχι χώρα που γεννάει χρέη, απεφάσισε να προτείνει δημοψήφισμα. Ναι ή, όχι στα σκληρά μέτρα που ζητάνε οι δανειστές. Κι αν ο λαός ψηφίσει ΝΑΙ στα σκληρά μέτρα, τότε πάλι θα κάνει τούμπα ο σύριζας. Θα συμφωνήσει με τα μέτρα που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του λαού και είναι αντίθετα με τις… αρχές του σύριζα. Εδώ τραβάς καζανάκι.

Άρχεται η συνεδρίασις. Πεντοζάλη χορεύει ο ελληνικός λαός.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος θα κάτσει πάνω στο παγωτό;