SPAGHETTI WESTERN ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

 

Ο λαός νίκησε. Για μια φορά ακόμα. Ο λαός θα γνώριζε την ήττα αν κέρδιζε το «ΝΑΙ». Δεν συνέβη αυτό, όμως. Ο λαός απέδειξε ότι κρατάει γερά με 61%. Αυτοί που έχασαν είναι εκείνοι που δεν ψήφισαν το «ΟΧΙ». Έχασαν το προνόμιο να λέγονται Λαός.

Είπαμε. Ο λαός νίκησε, άρα δεν μπορεί να είναι νικητής και το 39%. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Ο Τσίπρας, άλλωστε, οι γνωστή παρέα του σύριζα, πιστολέρο σκέτη από σπαγγέτι γουέστερν ξεκίνησαν ήδη την κόντρα με τους Ινδιάνους της Ευρώπης, Απάτσι και Σιού, Τσερόκι και Σεγέν.

Έχουμε να δούμε εργάρα. Για μια χούφτα δολάρια, ρε. Και μπόλικη κέτσαπ όσο εμείς θα μασουλάμε ποπ κόρν σίγουροι για το αποτέλεσμα. Τον θρίαμβο του Καλού, του Κακού και του Άσχημου. Του Τσίπρα, του Βαρουφάκη και του Παππά, αυτηνής της νεκροκεφαλής.

Εσύ, σταλινικέ Φίλη, φάει μέχρι σκασμού και άνευ ΦΠΑ, το σπαγγέτι με λαζάνια, ραβιόλια, κανελόνια θα γεννήσει τους νέους Ρομπέν των Δασών, Τσε Γκεβάρα και Ζορό. Φοβερά πράγματα. Το «ΟΧΙ» του 61%, η μεγάλη απαίτηση του νικητή λαού υποχρεώνει τους Ινδιάνους Αραπάχο να ξηλωθούν περισσότερα πακέτα δανεικά.

Μιλάνε οι δημοκρατικές διαδικασίες, για να μη ξεχνιόμαστε. Μιλάνε τα δημοψηφίσματα. Δεν μιλάνε οι χαμένοι, το 39%. Αυτοί, οι ψηφοφόροι του «ΝΑΙ», έχασαν. Όπως και οι σύμμαχοί τους, οι δανειστές της Ελλάδας. Και αφού έχασαν θα πληρώσουν, διαφορετικά θα τραβήξουν τα εξάσφαιρα Τζουλιάνο Τζέμα και Μοντγκομερυ Γουντ. Της Τσινετσιτά οι καουμπόυδες, όχι τα χολυγουντιανά λιμά Τζων Γουαίην και Γκάρυ Κούπερ.

Διαβάστε ακόμα:

Το μυστικό όπλο του Τσίπρα για τη νίκη