«ΚΑΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ» Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΔ

 

Σα να ρωτάς ποιος είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ ή, του Ολυμπιακού είναι να ψάξει κανείς ποιος θα πάρει τη θέση του Σαμαρά στη ΝΔ. Είναι κάποιος Ιγκόρ Τούντορ στον ΠΑΟΚ, όμως δεν μπορείς να τον βαπτίσεις και νέο προπονητή της ομάδας. Θα τη βγάλει ολόκληρη τη σαιζόν, άγνωστο.

Το ίδιο και ο φρέσκος Μάρκο Σύλβα στον Ολυμπιακό. Λες κάποιος ότι πράγματι είναι ο νέος προπονητής του Μαρινάκη όταν έχεις τη σιγουριά ότι τουλάχιστον θα κάτσει όσο αναφέρει το συμβόλαιό του. Δεν ξέρω κανέναν προπονητή να κάθισε περισσότερο από δύο χρόνια στον Ολυμπιακό. Άσε τι λένε οι τσιγγάνοι για τη μοίρα κάθε προπονητή στον ΠΑΟΚ.

Η κουβέντα είναι για το «νέο» αρχηγό της ΝΔ. Να σου μεταφέρω τι λέγεται στα τζάμια του κόμματος, άρα το ρεπορτάζ είναι παρασκηνιακό, στηρίζεται σε εκτιμήσεις κι όχι σε πληροφορίες. Ο νέος, λοιπόν, πρόεδρος που θα εκλεγεί στο κόμμα θα χάσει οπωσδήποτε από τον Τσίπρα. Και αμέσως μετά θα παραιτηθεί. Άρα, θα είναι καμένο χαρτί, από χέρι.

Ο επόμενος, όχι ο προσεχής, όχι ο «διάδοχος» του Αντώνη Σαμαρά, θα κληρωθεί να κάνει το παιχνίδι να ξαναφέρει στην εξουσία τη ΝΔ, λαμβανομένουν υπ' όψιν ότι ήδη θα έχει φθαρεί ο Τσίπρας.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος ο παικταράς της ΝΔ που θα κοντράρει τον Τσίπρα