ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΤΣΙΠΡΑ, ΤΟ «ΟΧΙ» ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ

 

Τζάμπα θα πάει το βαρβάτο 61% που έριξε στην κάλπη ο κοσμάκης. Το υποψιάζομαι. Άσε να πανηγυρίζει ο σύντροφος Τσίπρας για το μεγάλο «ΟΧΙ» του λαού, ολοφάνερο είναι ότι το παλληκάρι δεν κατάλαβε. Και πως να πάρει πρέφα όταν για άλλο σκοπό έστησε το δημοψήφισμα, ενώ ο κοσμάκης μέσα στην απελπισία του βρήκε την ευκαιρία να στείλει το δικό του «μήνυμα».

Δεν ασχολούμαι με τις φιλολογίες. Όλη αυτή την παπαρολογία γιατί ψηφίζουμε «ΟΧΙ» και γιατί «ΝΑΙ». Τι ήταν γραμμένο στο κωλόχαρτο που ο άλλος έριχνε στο κουτί. Αυτά είναι για τους πονηρούς που τα φερμάρουν όπως τους βολεύει.

Ο αποδυτηριάκιας βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Με το «ΟΧΙ», λοιπόν, ο κοσμάκης ζήτησε από τον Τσίπρα να παίξει μπάλλα στην Ελλάδα! Σκληρή, βασανιστική και τιμωρητική μπάλλα στο εσωτερικό.

Δεν είναι μαλάκας εκείνος που έριξε το «ΟΧΙ» να περιμένει από τον Τσίπρα να πιάσει από το λαιμό τους τοκογλύφους της Ευρώπης. Άλλη ήταν η Εντολή του 61%. Να τσακιστεί ο πρωθυπουργός της αριστερής κυβέρνησης να πάρει πίσω τα λεφτά από τα κόμμα που τα έχουν αρπάξει από το δημόσιο. Λέω ένα, στην τύχη. Άλλο, να τα πάρει από τα κανάλια εκείνα που δεν πληρώνουν φόρους.

Πρόκειται για κουραδομηχανής προϊόν το «ΟΧΙ» αν ο Τσίπρας το χρησιμοποιήσει, λέει, για να το τρίψει στη μούρη των Ευρωπαίων. Δεν καταλάβατε. Το «ΝΑΙ» δεν ήταν μόνον θέλουμε την Ελλάδα στην Ευρώπη, ήταν και μία ψήφος κατά του Τσίπρα. Είσαι παραμύθης κι εσύ, Αλέξη! Ίδιος με τους άλλους. Ε, όχι και να μας βγάλεις από την Ευρώπη.

Οι άλλοι, αυτοί που ψήφισαν «ΟΧΙ» είπαν στον Τσίπρα: «Είμαστε ακόμα μαζύ σου, ξηγήσου όχι όπως ο Παπανδρέου και ο Σαμαράς, μ' όλους αυτούς που στην Ελλάδα μας ήπιαν το αίμα».

Διαβάστε ακόμα:

Πληρώνονται κι ας προβλέπουν άλλα αντί άλλων