ΤΣΙΠΡΑΣ, ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

 

Του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Ρε, τους φουκαράδες τους Ευρωπαίους. Μετά από 1.600 χρόνια Ιστορίας και αφού δημιούργησαν το Magnum Οpus των ανθρώπινων οργανωμένων κοινωνιών στην Ευρώπη, συνειδητοποιούν για πρώτη φορά την αδυναμία τους να αντιμετωπίσουν τους εχθρούς των πολιτιστικών τους επιτευγμάτων.

Ο ναζισμός προκάλεσε τον παγκόσμιο πόλεμο και ο υπαρκτός σοσιαλισμός κράτησε τους λαούς της ανατολικής Ευρώπης. Αυτά τα δύο «επεισόδια» θεωρήθηκαν τα τελευταία που στιγμάτισαν την δημοκρατική Ευρώπη. Να, όμως, που τα θέσφατα, τα άγια των αγίων της Ευρώπης, της ανεκτικής πλέον στους μετανάστες, στο Ισλάμ, σε κάθε τι επώδυνο και εχθρικό, απειλούνται και από «εσωτερικές», από «ευρωπαϊκές» δυνάμεις που στην πραγματικότητα δρουν απροκάλυπτα αντιευρωπαϊκά.

Δεν είναι τυχαίο το εξώφυλλο του γαλλικού περιοδικού Le Point που κυκλοφορεί σήμερα με τίτλο Les Charlatans contre L' Europe και αναφέρεται προσωπικά στους Tsipras, Iglesias, Melenchon, Le Pen... Αυτοί οι τέσσερις, Τσίπρας, Ιγκλέσιας, Μελανσόν, Λεπέν είναι οι ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ της Ευρώπης. Στην κόντρα με την Ευρώπη.

Φθάσαμε μέχρι εδώ, σκέπτονται οι Ευρωπαίοι. Μέσα στην πολιτική μας «οικογένεια» να κάνει παιχνίδι ο τσαρλατάνος Αλέξης Τσίπρας και να τον ανεχόμαστε. Να μη μπορούμε να τον ξεφορτωθούμε.

Διαβάστε ακόμα:

Ποια η διαφορά του Τσίπρα από τον Ανδρέα