Η ΡΑΧΗΛ ΖΕΙ, ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ!

 

Καμμία έκπληξη, παρακαλώ, που στον τίτλο χρησιμοποιώ σε παράφραση ένα ηρωικό και καθόλου πένθιμο σύνθημα που συνοδεύει πεθαμένους στον τάφο τους. Πεθαμένους, που όμως οι κραυγάζοντες το σλόγκαν «Ζεις, εσύ μας οδηγείς» τους θεωρούν ζωντανούς, ολοζώντανους, έτοιμους να πετάξουν το καπάκι του φερέτρου και να οδηγήσουν τους θαυμαστές τους, τους οπαδούς τους.

Η γνωστή κυρία Ραχήλ Μακρή, από το καραδεξιό και εθνικιστικό κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων βρέθηκε στον αριστερό και ριζοσπαστικό σύριζα. Η κατάντια μας! Η κυρία Ραχήλ
να δηλώνει απερίφραστα ότι ήταν λάθος της να συνεργαστεί με τον σύριζα που είναι πλέον ένα μνημονιακό κόμμα. Και ότι σαν αξιόπιστη πολιτικός δεν θα καταδεχθεί να ξανάγινει υποψήφια βουλευτίς με τον σύριζα που ανέλαβε να υπηρετήσει ένα τρίτο και πιο σκληρό μνημόνιο.

Λογικό ακούγεται. Να αντιπολιτεύεται από αριστερά τη μνημονιακή κυβέρνηση μια δεξιά πολιτικός, συνεπής υπέρ των λαϊκών συμφερόντων.

Η κατάντια μας! Τα λαϊκά ιδεώδη να υπερασπίζεται μια Ραχήλ Μακρή κι όχι οι δεδηλωμένοι αριστεροί με δεκαετίες και ένσημα πολλά σαν αγωνιστές του λαού. Η κατάντια. Τι να πεις! Ούτε η Τασία έχει να πει κάτι. Να την βάλει στη θέση της τη συντρόφισσα Ραχήλ.

Διαβάστε ακόμα:

Ελεος, όχι άλλο Γλέζο!