ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΠΡΕΦΑ

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: «Η τρόικα είναι πολύ χειρώτερη από την χούντα...». - (...Και χειρώτερη από την χούντα ήταν η κυβέρνηση του Σύριζα, γι' αυτό φύγαμε).

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ: «Έπεισε τους θεσμούς να υπάρξει διευθέτηση του χρέους η κυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ...» - (...Σας έβαλα δύσκολα, τι θα ψηφίσετε, Σύριζα;, Ανέλ;).

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: «Σ' αυτές τις εκλογές δεν θέλω να δώσω υποσχέσεις...».- (...Μη ξευτυλιστώ κι άλλο, άσε ότι με πήραν πρέφα).

ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: «Ο Τσίπρας είναι η μεγαλύτερη απάτη στην πολιτική Ιστορία...». - (...Ξεπέρασε και τον δικό μας, τον Ανδρέα Παπανδρέου).

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: «Μπορούμε να αντιπαλαίψουμε το μνημόνιο...». - (...Εάν το ΚΚΕ από το 5% ανέβει στο 6,5%).

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΡΟΣ: «Αποφάσισα να παραβώ την αρχή μου και να ασχοληθώ με τα πολιτικά της χώρας...». - (...Ελπίζω οι Έλληνες να ψηφίσουν Ποτάμι με στελέχη σαν κι εμένα που αρνούμεθα τις αρχές μας).

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: «Μ' ενοχλεί που ο πατέρας της Ζωής Κωνσταντοπούλου εμφανίστηκε σα δικηγόρος του Γερμανού στην υπόθεση των υποβρυχίων...». - (...Η πρώην πρόεδρος της Βουλής λησμόνησε ότι η πρώτη εντολή που πήρε η κυβέρνηση ήτανε να κτυπήσει τη διαφθορά).

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί θα δώσει τη φανέλλα του Μπερμπάτωφ στον Τσακαλώτο ο Τσίπρας