ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΚΑΙΓΕΣΑΙ, ΜΕ ΤΟ ΓΚΕΙ ΠΑΡΕΙΝΤ ΠΕΡΝΑΣ

 

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Αμφότεροι είναι ομοφοβικοί. Καθένας τους, όμως, το εκφράζει με διαφορετικό τρόπο. Ο Νίκος Νικολόπουλος χρησιμοποιεί τον όρο πουσταριό και αποκλείεται ισοβίως, όπως φαίνεται, από την κυβέρνηση Τσίπρα.

Αντίθετα, ο Δημήτρης Καμμένος κάνει λόγο για ξεφτιλισμένα γκέι παρέιντ, χωρίς αυτό να του κλείνει το δρόμο για συμμετοχή του στη δεύτερη κυβέρνηση της Αριστεράς. Τουλάχιστον προς το παρόν. Είναι άραγε μόνο αυτή η διαφορά; Όχι, βέβαια.

Ο πρώτος τά’ βαλε με τον ίδιο τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου Σαβιέ Μπετέλ, όταν αυτός δέχθηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο του Ντεστενέ Γκοτιέ!!! «Από την Ευρώπη των εθνών-κρατών, στην Ευρώπη των... πουσταριών!!! », έγραψε στο Twitter. Ο αποκλεισμός του από την πρώτη κυβέρνηση Τσίπρα προκάλεσε ευμενή σχόλια στο εξωτερικό και τις ευχαριστίες του Λουξεμβούργιου πρωθυπουργού.

Παρόλα αυτά, ο πρόεδρος Πάνος αποπειράθηκε να τον υπουργοποιήσει και πάλι, εισπράττοντας κι αυτή τη φορά μία μεγαλοπρεπέστατη άρνηση από το Μαξίμου, θέμα το οποίο ο Πατρινός πολιτικός ζήτησε να συζητηθεί στην Κ.Ο. των ΑΝΕΛ.

Ο δεύτερος μίλησε μεν αορίστως κατά των ομοφυλοφίλων, ήταν όμως πιο πολυθεματικός στις επιθέσεις του μέσω tweet, με σχόλια όχι μόνο κατά των ομοφυλοφίλων, αλλά και των Εβραίων, ακόμη και του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα, τον οποίον αποκάλεσε εγκληματία χειρότερο και από τον ΓΑΠ.

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός διορίζει υφυπουργό με τρομακτική συλλογή αντισημιτικών σχολίων», αναφέρεται σε δημοσίευμα του Business Insider. Αρκετά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσαν να ζητήσουν την αποπομπή του από την κυβέρνηση. Ίδωμεν...

Διαβάστε ακόμα:

Οχι με πέος, με την ...όπισθεν η νέα κυβέρνηση