ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΑΣ... ΕΚΡΥΨΕ ΤΗΝ ΤΑΣΙΑ!

 

Χάσαμε την θεία Τασία, στοπ! Ο Τσίπρας, και θα αποκαλύψω γιατί, το έφαγε το κορίτσι. Δεν της ξανάδωσε το υπουργείο με την ευθύνη της μεταναστευτικής πολιτικής της κυβέρνησης.

Βέβαια! Ο σύριζας είχε συγκεκριμένη πολιτική, σχεδιασμό και πρόγραμμα για τους λαθρομετανάστες, τους πρόσφυγες, αυτό το παγκόσμιο ακανθώδες πρόβλημα και είχε αναθέσει τη διαχείρισή του στην κυρία Τασία Λυκιαρδοπούλου, Χαριτοπούλου, Χριστοδουλοπούλου, κάπως έτσι.

Τέτοιο τεφαρίκι δεν έχει ξαναεμφανιστεί. Τέτοιο κυβερνητικό αστέρι, σαν την Τασία Χαριτοδιπλωμένου, Χρυσικοπούλου, Χαρίδημου, κάπως έτσι, τι σημασία έχει το επίθετο. Το κορίτσι «έγραψε» με το μικρό της όνομα, Τασία και τα μυαλά στα κάγκελα.

Λίγοι το ΄χουν καταφέρει να αναφέρονται από τον κόσμο, και από τα μήντια, με το βαπτιστικό τους. Λες Λάκης, εννοείς Λαζόπουλος. Λες Σάκης, εννοείς Ρουβάς. Λες Αλέξης, εννοείς Κούγιας, όχι Τσίπρας. Λες Ανδρέας, εννοείς Παπανδρέου. Λες Θανάσης, εννοείς Βέγγος. Λες Ρούλα, εννοείς Κορομηλά.

Λες Τασία, εννοείς Τασία, άσχετο αν στο επίθετο λέγεται Χριστοπούλου, Χρυσαυγητοπούλου, Χρυσανθακόπουλου.

«Διώχνει κόσμο από το μαγαζί, Αλέξη, μην την ξανακάνεις υπουργό..., την κυρία την έχουν πάρει στο ψιλό και έχει γίνει η χαρά των σκιτσογράφων, γελοιογράφων, κομικογράφων...». Αυτό συμβούλεψε τον πρωθυπουργό μεγαλοεκδότης που προεκλογικά τα βρήκε με τον Τσίπρα. Κρίμα! Κρίμα για την Ελλάδα και για τους πρόσφυγες. Είπαμε. Χάσαμε την θεία Τασία, στοπ!

Χάσαμε το πιο κατάλληλο πρόσωπο για να αντιμετωπίσει τα κύματα, τις καραβιές των φουκαράδων που μπουκάρουν στα νησιά μας. Θα μπορούσε ο Τσίπρας να βάλει την κυρία Τασία σ' άλλο υπουργείο. Σ' άλλο πόστο.

Στο υπουργείο νεότητας! Σε μια νέα υπηρεσία π.χ. για την ομορφιά, για τα καλλιστεία. Ίσως στο υπουργείο υγείας, υπεύθυνη η Τασία στις πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπο.

Διαβάστε ακόμα:

Η νέα μεγάλη νίκη του λαού στις εκλογές